Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: další premiérové díly oblíbeného formátu. Sledujte na Primě už v červnu

31. 05. 2021 | Televizní tipy
Docu reality Policie v akci má mnoho diváků nejrůznějších věkových skupin. Přináší nejen náhled na policejní práci, ale také na případy, které se mohou přihodit komukoliv. Jednotlivé případy, které dvojice policistů řeší, jsou stále zajímavější a kromě napětí přinášejí také návod, jak se v krizových situacích chovat. Je totiž dobré být připravený. Co o pořadu potřebujete vědět?

Policie v akci je pořadem, který vychází z formátu podobného tomu, který je vysílaný v Německu. Na obrazovkách FTV Prima se objevuje od října 2017. Nejedná se o zpravodajský či reportážní pořad, ale jasně definovaný formát docu reality. Pravdou je, že někteří neherci v rolích policistů pracují u Policie ČR, případně u Městské policie, pořad ale natáčejí výhradně ve svém osobním volnu. Formát pořadu docu reality zpracovává skutečné události tak, aby byly pro diváka přitažlivé. Velmi oblíbené jsou díly, které na sebe navazují.

Policie v akci: další premiérové díly oblíbeného formátu. Sledujte na Primě už v červnuV pořadu se se objevují akce, na nichž je vidět filmařsky zpracovaná policejní práce. V pořadu Policie v akci se střídá celkem 9 dvojic. Náměty většinou píší policisté z vlastní praxe, ve svém volném čase. Scénáristé následně zpracovávají náměty tak, aby bylo natočení realizovatelné. Celý pořad má odborného konzultanta, který v průběhu natáčení dohlíží na správný průběh zásahů. Příběh je i přesto pro diváky zajímavý a poučný.

Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.


Na televizní obrazovky se vrací 31. 5. 2021 v 16.55 premiérovými díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !