Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štěstí

29. 05. 2010 | Vaše příběhy
Dnešním článkem o nálezu prstýnku jsem si vzpomněla na svůj příběh o ztrátě prstenu. Jednalo se o snubní prstýnek, který jsem nosila krátce a byla jsem na něj patřičně hrdá. Je už to mnoho roků zpět, ale dnes jsem si tu příhodu znovu vybavila.

Byla jsem na návštěvě u rodičů, bylo léto a sekala se tráva na zahradě. Tak jsem samozřejmě přiložila ruku k dílu a pomáhala. Zvedala jsem trávu a cítila jsem, jak mi ten prstýnek padá z ruky, hned jsem ho začala hledat, ale marný boj. Prstýnek nebyl, maminka hledala, já taky, a to i na nesmyslných místech, kde nemohl vůbec být. Tak jsme se smířily s tím, že prstýnek není. Maminka láteřila, že ta trocha sena, která z té trávy byla, že nás přišla pěkně draho, kdyby to koupila, tak je to levnější.

K večeru přišel tatínek a já ubrečená, maminka naštvaná, tak se nás ptal, co se nám stalo. Vyprávěly jsme příhodu o prstýnku a tatínek říkal, kde se to stalo? Já jsem mu šla ukázat místo a tatínek se ohl a říká, je to tenhle prstýnek, co jsem tady našel. No radost byla ohromná, bylo vidět, že jak jsme byli rozčílené, tak jsme jak se říká pro oči neviděly.Tak to je má příhoda s prstýnkem.

Autor:Marianaant

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !