![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 12. 2011 Péče o tělo
Pomalu se blíží Silvestr a Nový rok a s tímto časem máme spojeno dávání si novoročních předsevzetí. Často se týká naší váhy a touhy s ní rychle, jednoduše a bezbolestně zatočit. Jenže jak na to, aby …více»
|
![]() |
28. 12. 2011 Péče o tělo
Ozon je plyn s charakteristickým zápachem, respektive vůní, jakou můžeme cítit ve vzduchu po typické letní bouřce. Lidský čich je na tuto vůni obzvláště citlivý a je proto schopen zaregistrovat již …více»
|
![]() |
27. 12. 2011 Krása
I přes přibývající léta chceme vypadat co nejlépe, avšak ani sebelepší a sebedražší krém známky stárnutí nezastaví. Na obličeji se postupně prohlubují vrásky, tváře poklesnou, kůže v oblasti dolní …více»
|
![]() |
26. 12. 2011 Péče o tělo
Je nejznámější a nejdůležitější včelí produkt. Je to hodnotná dietetická potravina, sladidlo a "lék". Včely posbírají nektar nebo medovici a jiné sladké šťávy rostlinného původu, které obohatí látkami …více»
|
![]() |
26. 12. 2011 Péče o vlasy
Automasáž neboli sebemasáž se označuje taková masáž, kterou si dělá člověk sám na sobě podle doporučení odborníka. Protože v dnešní době při běžných potížích velmi rychle každý hned sáhne po prášku …více»
|
![]() |
25. 12. 2011 Péče o tělo
Ke každému ročnímu období patří něco jiného. Jaro je dobou setí a nových začátků, je charakteristické přívalem nové energie. Léto je časem práce, rozvoje a hojnosti, podzim je obdobím sklizně, úklidu. …více»
|
![]() |
22. 12. 2011 Nemoci
Ponorkovou nemocí se nazývá stav, do kterého se dostávají lidé v úzce omezeném kolektivu, často závislí jeden na druhém, a také tehdy, pokud nemohou z takové situace uniknout. Dlouhodobá izolace …více»
|
![]() |
19. 12. 2011 Péče o tělo
Med je produktem obrovské píle včel při sběru nektaru a medovice, při které je současně zajištěno opylení a tak i další trvání většiny našich rostlinných druhů. Med je vlastně vedlejším produktem …více»
|
![]() |
19. 12. 2011 Péče o tělo
Kysané zelí je jemně nakrájené zelí, které bylo zkvašeno za pomoci mléčných bakterií. Má výbornou kyselou chuť, která vzniká při kvašení. V mnoha domácnostech se stále ještě zimní hlávkové zelí …více»
|
![]() |
12. 12. 2011 Fitness
Většina lyžařských areálů nabízí vyžití jak pro milovníky běžeckého, tak i sjezdového lyžování, svahy jsou totiž oblíbeným cílem milovníků převážně sjezdového lyžování. Lyžařské areály poskytují …více»
|