Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

FitMe aneb fungují spalovače tuků ?

4. 11. 2007 | Diety
Hubnutí a udržování štíhlé postavy je běh na dlouhou trať a je tomu potřeba přizpůsobit celý Váš den. Nemyslete si, že když se budete o víkendu trápit hlady a v týdnu budete mít ke snídani kávu s koblihou, k obědu hamberger a večeřet budete v 8 hodin večer hranolky, že Vám jakékoliv zázračné produkty pomůžou. To by museli být opravdu zázračné!

Pokud už nyní víte, že nebudete nebo nechcete dodržovat některé zásady, raději peníze za drahé spalovače tuků ani neutrácejte.

Několik hlavních zásad, jak začít s Vašim hubnutím:
spalovače tuků - Stanovte si nějaký reálný cíl, kolik kg chcete vážit za 2 měsíce a kolik za půl roku. V případě rychlého hubnutí se může dostavit nechtěný jo-jo efekt, proto se držte zásady půl kila za týden mi stačí. Ale pokud netrpíte nadváhou, stačí když shodíte i několik deka.
- Ráno se vždy nasnídejte. Snídaně by měla tvořit 20% denního energetického příjmu. Více o zdravých snídaních se dočtete v našich článcích:
Ovocné snídaně nastartují Váš úspěšný den

Dejte si závazek, každé ráno snídat

- V průběhu dopoledne byste měla sníst 1 ks jakéhokoliv ovoce.
- K obědu žádný fast food a hranolky. Rozhodně by měl oběd zahrnovat maso, ať už drůbeží nebo rybu.
- Odpoledne si dopřejte malou svačinu v podobě jogurtu, ovoce apod.
- S večeří opatrně, konzumujte střídmě, aby se neměly tuky při spánku možnost příliš ukládat. Nejlepší jsou saláty, i těstovinové.
- Pokud si musíte dát něco sladkého, tak raději v čase do oběda, hlavně ne večer.
- Poslední jídlo byste měla jíst 4 hodiny před spaním, doporučuje se 18 hodina, potom už jen pijte.

Chcete zhubnout? Uzavřete smlouvu sama se sebou!

spalovače tuků

2 nejdůležité zásady:

1) NEPŘEJÍDAT se. Váš mozek dostane od žaludku signál až po 20ti minutách, že už má dost, proto jezde pomalu a menší porce.
Čtěte také náš článek: Jíst do polosyta aneb Jak ukončit jídlo včas

2) HODNĚ PIJTE – pokud opravdu chcete zhubnou, vypijte denně minimálně 3 litry tekutin – bylinkové, ovocné a zelené čaje, vodu – max. mírně perlivou – perlivá voda, stejně jako černý čaj způsobují celulitidu.
Žádnou kávu, ovocné limonády, colové nápoje apod. Nejlepší je čistá voda Pokud budete hodně pít, nebudete mít takový pocit hladu, protože ho pitím zaženete. A právě pitím se z Vás odplavuje vše, co tělo nepotřebuje a nechce, to znamená i tuky.

A jak jsou na tom spalovače tuků?


Nebudou fungovat, pokud Vy samy nebudete chtít, aby fungovaly. Proto dodržujte výše uvedené zásady a v kombinaci se spalovači Vám hubnutí půjde rozhodně lépe.

FITME SLIM&BURN

Snižuje hladinu cholesterolu, čistí cévy, chrání a posiluje játra a srdce. Zvyšuje sportovní výkonnost - urychluje přísun kyslíku do buněk a přeměnu tuků v energii. Působí antioxidačně. Zlepšuje paměť a mozkové funkce. Příznivě působí na celý organismus.

Kdy pomáhá:
* redukuje tuk a snižuje hmotnost
* podporuje regeneraci organismu
* působí jako prevence padání vlasů
* zkvalitňuje kůži
* při ochraně a regeneraci jaterní tkáně
* při únavě
* jako prevence proti aterosklerose
* zlepšuje paměť a psychiku
* snižuje hladinu cholesterolu
* pomáhá při intenzivní zátěži
* působí proti chudokrevnosti
* při onemocnění jater a žlučníku

FitMe

FITME SLIM&SUN

Chrání kůži před nepříznivým vlivem UV záření, urychluje a zintenzivňuje její opálení. Formuje a zpevňuje postavu, přeměňuje tuky v energii a současně chrání svalovou hmotu. Zabraňuje jo-jo efektu a celulitidě. Působí antioxidačně. Zlepšuje kvalitu kůže a fyzickou kondici. Chrání před některými typy nádorů.
Kdy pomáhá:
* Chrání pokožku před škodlivým UV zářením, zabraňuje jejímu stárnutí a tvorbě vrásek
* Zlepšuje kvalitu pokožky a umožňuje rychlejší a sytější opálení, chrání ji před spálením
* Redukuje tukovou hmotu a přeměňuje ji na svalovou
* Zabraňuje rozvoji celulitidy
* Mírní pocity hladu
* Zvyšuje rychlost metabolismu
* Snižuje hladinu cholesterolu a triglyceridů
* Snižuje riziko některých druhů nádorů (kůže, prsou, prostaty a střev)
* Doplňuje deficit CLA u lidí, kteří méně konzumují maso

Přírodní látka CLA (konjugovaná kyselina linolová) odbourává tuky tím, že je odplavuje do krevního řečiště a do svalů, kde se spalují. Zároveň podporuje budování svalové hmoty a zpevnění a vytvarování postavy. Tento účinek se zesiluje aktivním pohybem (rychlá chůze, sport, cvičení doma či ve fitness centru) a redukční dietou. Pomáhá blokovat ukládání tuku a protože se v těle díky této látce odbourávají tuky, a ne svalová tkáň. CLA zabraňuje jo-jo efektu a je proto důležitou součástí každé redukční diety!

FITME SLIM&ENERGY

Tekutý spalovač tuků - odbourává tuky, snižuje hladinu cholesterolu, čistí cévy, chrání a posiluje játra a srdce. Zvyšuje sportovní výkonnost - urychluje přísun kyslíku do buněk a přeměnu tuků v energii. Působí antioxidačně. Zlepšuje paměť a mozkové funkce. Příznivě působí na celý organismus.

Hana Houbičková
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
k hubnutí mi stačí pít každé ráno před snídaní 1/2 l hrnek zázvorového čaje a váhu mám již 10 let stejnou a to jím i pěkně tučná jídla. Samozřejmě, že se nepřejídám, jím také hodně zelniny, jezdím na kole. Ono úplně samo to nejde, ale ten čaj je opravdu fajn na udržení váhy.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles