Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

BIOSTYL 2008 – veletrh zdravého životního stylu

15. 03. 2008 | Krása
Mezinárodní veletrh zdravé výživy, ekologie a zdravého životního stylu s názvem BIOSTYL 2008 se koná ve dnech od 27. března do 30. března. Akce nese podtitul „Vše o zemi....Vše pro zemi,“ s patronátem Pro-Bio svazu ekologických zemědělců.

Zatímco první den veletrhu BIOSTYL je určen pro odbornou veřejnost, od pátku 28. března do neděle 30. března se ho může zúčastnit každý, kdo má zájem o biopotraviny a biovýrobky.

Poptávka po biopotravinách rok od roku neustále vzrůstá. Uvádí se, že prodej biopotravin, bionápojů a ekologického zboží dosahuje až o desítky procent vyšších obratů. BIOSTYL 2008 představí mnoho výrobců a firem, které tento trend oslovil a mají spotřebitelům co nabídnout. Setkáte se zde například se zástupci biopekáren, mlékáren, bylinných výrobků, přírodní kosmetiky, agenturami životního prostředí nebo magazíny a časopisy o zdraví.

BIOSTYL Současně s výstavou BIOSTYL 2008 proběhne mezinárodní prodejní, kontaktní, vzdělávací a zábavní veletrh ESOTERIKA 2008...a skryté se stává zjevným...

Kromě prezentace desítky firem, připravili pořadatelé pro návštěvníky BIOSTYLU BOHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM.

Proběhne zde Velechřest knih speciálně vydaných pro veletrh. Skvělá dáma, Květa Fialová, pokřtí knižní novinky jako Francouzská dieta, Neuvěřitelná tajemství hořčice, Tao Warrena Buffetta, Lněný olej – účinná pomoc proti arterioskleróze, infarktu a rakovině, Jóga hadů a šípů, Náš ledovec se rozpouští, Organická zahrada, Perfektní váha a další.

BIOSTYL Odpoledne si můžete zpříjemnit s bylinářem Pavlem Váňou, podívat se na ukázky cvičení Čchen Tchaj-ťi čchüan, setkat se s ájurvédou, zadívat se na perský mystický tanec, indický tanec a mnoho dalších v podání profesionálních tanečnic a tanečníků. Nebudou chybět odborníci z řad lékařů, lektorů a učitelů.

Lze se podívat na velkoformátové fotografie z putování Wildy Drnka po Peru, Bolívii, Argentině a Chile. V obrazech nebude chybět BIOHARMONIE Petra Přikryla, výstava obrazů malířky Jarmily Králové či Josefa Pospíšila. Mnohé jistě osloví snově imaginativní díla vycházející z kosmické a astrální symboliky Hajného Zdeňka, PhDr., Ing. či výstava léčivých symbolů mandal MUDr. Ivety Špatenkové.

BIOSTYL Nebude chybět vyhlášení spotřebitelské soutěže BIOPOTRAVINA ROKU o nejoblíbenější českou biopotravinu za rok 2007. Moderátor Jaroslav Dušek se ujme vyhlášení soutěže Miss Kompost Praha 2008, kde se zvolí nejkrásnější kompost Prahy. Součástí programu bude přehlídka Nulový odpad.

Obě výstavy BIOSTYL 2008 a ESOTERIKA 2008 pořádá INCHEBA PRAHA spol. s r.o. v Průmyslovém paláci areálu Výstaviště Praha 7 v Holešovicích.

Otevírací doba:
27.3. čtvrtek (pro odbornou veřejnost) od 14:00 do 19:00 hodin
28.-29.3. pátek a sobota od 9:30 do 19:00 hodin
30.3. neděle od 9:30 do 17:00 hodin


Více se dozvíte na oficiálních webových stránkách veletrhů BIOSTYL a ESOTERIKA.

Mangovka
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
doma mě nechtějí moc podporovat,nejedí zdravá jídla,nevěří mým léčebným postupům a radám....snad na to jednou přijdou
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji za info, určitě se půjdu podívat.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles