Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Již žádné viditelné jizvy

21. 04. 2009 | Péče o tělo
Léto - období tílek, krátkých sukní a samozřejmě také plavek, je za dveřmi! Pro mnohé z nás ale léto rovněž znamená hrůzu z vysvlečení. Mohou za to jizvy, které zůstávají na těle jako nepříjemná připomínka operací, každodenních poranění či sportovních úrazů. Možná to byla naposledy Vaše kamarádka, Vaše dítě či dokonce Vy sama. Lidé při pomyšlení na léto často ještě více stahují rukáv košile nebo se halí do šálu. Místo dovolené u moře se raději smíří s pobytem doma. Dobrovolně se připraví o zábavu s přáteli, než aby si někdo všiml jejich kožních nedostatků.

Mezi ty nejobvyklejší patří ekzémy, které se jako naschvál nejčastěji objevují v oblasti dekoltu, na rukou, pod koleny, prostě tam, kde jsou nejvíc vidět. Ale také mluvíme o menších či rozsáhlejších poraněních, pořezáních, popáleninách.

Jinou kapitolou jsou důsledky našich sportovních aktivit – pády z bicyklu, skútru či typická fotbalová kolena. Rány se dlouho hojí a v mnoha případech je třeba se vyhnout slunci i vodě.

HemagelHemagel




















Pooperační stavy jsou často stejným strašákem jako je operace samotná. Pacienti mají často obavu ze stop, které zanechá. Organismus je oslabený, hojení je často bolestivé a trvá dlouho. Obvazy se lepí na rány a jejich odstraňování působí další bolest a znovu a znovu narušuje postižené místo. Po několika týdnech stále zůstávají jizvy, které nadlouho připomínají nepříjemné období života.

HemagelHemagel





















To všechno se ale nemusí stát. Řešením je tzv. „vlhké hojení“, tolik velebené v poslední době, které je pro organismus nejpřirozenější, a proto také velmi účinné. Vlhké prostředí podporuje dělení a pohyb buněk a udržuje v ráně stálou teplotu, hojení je tak rychlejší, kvalitnější a navíc je potlačen vznik strupů a jizev. Velmi účinným přípravkem pro spuštění „vlhkého“ hojení je Hemagel, který vytváří na povrchu rány elastickou vrstvu, díky které se v ní vytváří optimální PH a zároveň je chráněná proti vlivům vnějšího prostředí. Hemagel je rovněž obohacen o účinnou látku vážící volné kyslíkové radikály, které vznikají všude tam, kde se poraníme. Gel se nevstřebává do těla, a tak nehrozí žádné vedlejší účinky, mohou ho používat děti, těhotné a kojící ženy.   Kromě drobných poranění a akutních ran lze Hemagel také použít  na chronické, špatně se hojící rány.

Hemagel


Při poraněních, které vyžadují převazy, poskytuje Hemagel i další výhodu. Gel nepřisychá k ráně a obvazu, a tak nedochází k bolestivému ošetřování rány. Opětovné převázování již nemusí být noční můrou a poranění se může hojit mnohem rychleji.

Hemagel je volně prodejný a v lékárnách je k dostání  v 5-ti a 30-ti gramovém balení. Více na www.hemagel.cz


Zdroj. Hemagel


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Takže je dobré mít ho doma? Mám věčně něco spáleného.( lokty,zápěstí od trSmajlíkouby a pod.
Obrázek uživatelky
profil
mam po slepom čreve, ale na dobrom mieste, kde mi to nevadí
Obrázek uživatelky
profil
naozaj sa tomu dá až tak dôverovať?
Obrázek uživatelky
profil
Proti jizvám Hemagel. To jsem měla vědět.
Obrázek uživatelky
profil
Mám jich po těle stovky a taky žijuSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles