Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Univerzální recept na pěkná prsa? Voda, krém a gymnastika!

31. 05. 2009 | Péče o tělo

Pěkná a pevná prsa se odedávna pokládají za jeden z ideálů ženské  krásy. Pevnost, pružnost, nebo ochablost je závislá na tkáni, která je jejich jedinou oporou.

Abychom si poprsí udržely co nejdéle v pěkném tvaru, musíme je denně umývat chladnou vodou. Masáž studenou vodou je už po staletí nejosvědčenějším domácím receptem na krásná prsa. Prsy také můžeme  střídavě sprchovat teplým a studeným proudem. Fáze můžeme libovolně střídat, ale končit musíme vodou studenou.  Pokud máte na prsou suchou pokožku, používejte pleťový olej s obsahem vitamínů.

Univerzální recept na pěkná prsa? Voda, krém a gymnastika!Denní pohyb, především při domácích pracích, nejlepším prostředkem na udržení pevného poprsí. Pevný a kompaktní tvar prsů je totiž přímo závislý na tom, jak dobře máme vypracované prsní svaly.

Alespoň jednou za čtrnáct dní se věnujte  důkladnějšímu ošetření poprsí. Kvalitním krémem si ošetřete kůži kolem prsou, jednou za dva týdny si na ně přiložte olejový obklad. Na toto ošetření si pokožku připravte střídavými teplými a chladnými zábaly. Tím se pokožka dobře prokrví a ošetřující látky olejového obkladu budou účinnější.

K dennímu pěstování krásy prsou patří i dostatečný spánek v dobře vyvětrané místnosti.

Můj tip: podprsenky se můžeme ve dne vzdát jen tehdy, máme- li pevná, pružná a ne příliš velká prsa.

Marta – čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jednoduchý recept
Obrázek uživatelky
profil
Já vím, že se musí umývat prsa studenou vodou, ale příjemnější je teplá.
Obrázek uživatelky
profil
velká prsa a okojila jsem 3 dětiSmajlík K tomu miluji jako relaxaci horkou vodu, tedy nic co by se slučovalo s pevnými prsySmajlíkSmajlík škoda, že mi někdo nedal přečíst tento hezký článek před 15 lety!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles