Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ke krásnému poprsí skrze cvičení a bazén

29. 06. 2009 | Péče o tělo
Jak šla století, ideál krásného poprsí se měnil. Dnes jsou za krásná považována pevná a pružná prsa bez ohledu na jejich velikost. To, co nás nejvíce zajímá, je tonus.

Můžeme si zpevnit prsa cvičením?

Ideálním sportem pro zvýšení tonu poprsí a zlepšení jeho vzhledu je plavání. Alternativou, pokud nemáte dost chuti či času k pravidelnému praktikování tohoto prospěšného sportu, je návštěva posilovny a konzultace s trenérem nebo také několik jednoduchých cviků uvedených níže. Jedna věc je však jistá: stejně jako u všech ostatních svalových skupin i posilování prsních svalů je třeba provádět vytrvale a pravidelně. Pokud svaly nebudeme nějakou dobu trénovat, opět ochabnou.

První cvik pro krásné poprsí – tlačte

Vyvíjení tlaku je to nejjednodušší cvičení pro krásná ňadra. Postavte se zpříma proti zdi a opřete se o ni nataženýma rukama. Potom tlačte proti zdi tak silně, jak jen můžete, jako byste jí chtěli pohnout z místa. Vydržte tlačit deset sekund, poté se uvolněte a protřepejte ruce. Cvičení opakujte desetkrát za sebou.

Ke krásnému poprsí skrze cvičení a bazénDotkněte se lokty

Postavte se zpříma, ohněte ruce lehce v lokti a položte je na kyčle. Pak se pokuste dotknout se oběma lokty za zády. Pohyb nesmí být škubavý, ale spíše pomalý a plynulý. Takto napínejte svaly 10 až 15 sekund; opakujte osmkrát.

Přitiskněte dlaně

Přiložte své dlaně proti sobě před hrudníkem a tlačte jimi proti sobě tak silně, jak jenom dokážete, po dobu tří až pěti sekund. Opakujte desetkrát.

Prsa „nasucho“

Pokud nemáte možnost chodit pravidelně do bazénu, můžete pro zvýšení tonu svého poprsí vyzkoušet následující cvičení: Postavte se zpříma čelem ke zdi a pevně se k ní přitiskněte. Zmáčkněte prsní svaly a provádějte pohyby, jako byste plavali styl „prsa“. Udělejte sto pomalých temp, prsní svaly mějte stále napjaté.

Svá krásná prsa musíte prodat

Nejlepší způsob, jak zakončit tuto sérii cvičení, je cvik na formování vašeho postoje. I sebelepší poprsí je totiž k ničemu, když se utopí pod tíhou shrbené postavy a ohnutých zad. Položte si na hlavu tlustou knihu a procházejte se s ní několik minut po bytě. Snažte se po celou dobu udržet knihu na hlavě. Tak se uvolní stažené svaly a naopak potřebné svalové skupiny získají patřičný tonus.

Zdroj: Křečové-žíly.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dobré civčeníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to s dlanami si pamatám z mládi
Obrázek uživatelky
profil
Chodit s knihou na hlavě bych nedokázala.
Obrázek uživatelky
profil
Osobně chodím často plavat a posiluji nejen poprsí, ale i jiné partie těla.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles