Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

4 tipy, jak si s dětmi užít podzimní dny

12. 10. 2016 | Výchova
-Komerční sdělení-

Venku už je sychravo a už nechcete, aby si děti celý den hrály venku. Když už je zaženete do domu, tak je ale musíte nějak zabavit. Máme hned několik tipů, jak si s dětmi užít nejedno sychravé odpoledne.

Domácí tvořivá dílna


Výtvory, které vaše děti vyrobí, budou na vaší lednici viset ještě hodně dlouho. Budete se z nich radovat, i když už budou vaše děti dávno dospělé. Tak šup na to!

Rozložte stůl, připravte vše potřebné a vyberte s dětmi, co budete tvořit. Můžete si vymyslet vlastní kreativní projekt, nebo si pořídit kreativní hračky či sady, které obsahují všechny potřebné pomůcky i návod pro tvorbu konkrétního projektu.

Blíží se Vánoce – tak co třeba vyrobit vánoční ozdoby?

Tip: Kreativní hračky, nápady na tvoření, stavebnice, hry, knížky, školní potřeby a tipy na vánoční dárky pro děti najdete na agatinsvet.cz.

Agátin světČtení pohádek trochu jinak


Vezměte knížku s oblíbenými příběhy a začněte číst. Jakmile se dostanete ke zlomové pasáži, zeptejte se svého dítka, jak by se zachovalo. „Co bys dělal/a, kdyby tohle někdo udělal tobě? Co měla podle tebe Popelka udělat?“ Naučíte je tak kritickému myšlení a určitě se oba pobavíte. Můžete pak zkusit příběh vyprávět tak, jako by se oblíbená postava zachovala tak, jak by vaše ratolest chtěla.

Rodinné bingo


Pokud máte rozvětvenou rodinu a doma malého cvrčka, který si je ještě všechny nepamatuje, tahle hra je pro vás přímo stvoření dělaná. Zkrátíte si dlouhou chvíli a naučíte se jména všech rodinných příslušníků.

Agátin svět

Vezměte devět fotek vašich rodinný příslušníků a rozestavte je do tří řad po třech obrázcích. Dítku dejte devět prázdných papírových kartiček. Když zvoláte „babička“, „strejda“, „teta Markéta“, atd. dítko má za úkol zakrýt kartou příslušnou fotku. Jakmile bude mít tři v řadě, zvolá „bingo“!

Domácí diskotéka: Ani nemusí být důvod!


Připravte svým dětem párty. I když není clo slavit, proč si nezařádit? Ztlumte světla, vložte do přehrávače oblíbené taneční písničky, připravte občerstvení v podobě barevných ovocných koktejlů a hurá na to! Můžete vyhlásit soutěž o nejlepšího tanečníka či tanečnici, nebo udělat malou módní přehlídku.

Jak s dětmi trávíte čas vy?




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !