Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 triků pro dokonalé tělo

22. 05. 2017 | Péče o tělo
Léto je za rohem a mnoho z nás řeší stejný problém jako loni: jak zařídit, abychom během letních slunných dnů vypadali co nejlépe?
 

Hřešit je lidské

Své zákaznice ujišťuji o tom, že nelze trvale zcela vyloučit nezdravá jídla. Faktem však zůstává, že zdravá strava je základ zdravého životního stylu a nezbytným předpokladem na cestě k takovému tělu, se kterým budete spokojená. Existuje mnoho tzv. zaručených způsobů, které slibují rychle viditelné výsledky bez většího úsilí. Nenechte se napálit, rovnice dokonalého těla sestává z kvalitní stravy a pravidelného pohybu, nikoliv z nefungujících kouzel.

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Dlouhá léta se lidé zaměřují na dietu hlavně z toho důvodu, aby zhubli. Abyste docílili viditelných výsledků, přidejte do svého denního režimu aktivní pohyb. Na začátku zařaďte třeba více chůze a místo výtahu zvolte schody. Věnujte se takové aktivitě, které se budete věnovat pravidelně a s radostí. Zlepšíte nejen fyzické, ale i psychické zdraví, zpomalíte proces stárnutí a navodíte celkovou spokojenost. Aktivní životní styl vám upraví i nutriční potřeby. Jakmile uvidíte první výsledky nového režimu, začnete o stravě více přemýšlet a hledat rovnováhu mezi jídlem a pohybem.

5 triků pro dokonalé těloCo je vlastně dokonalost?

Dokonalé tělo bychom neměli hodnotit pouze na základě vzhledu. Nesmíme zapomínat také na to, že má být zdravé a pomáhat nám překonávat všechny výzvy, které nám život přinese. Neexistuje žádný stanovený standard, jak by měla vypadat dokonalost. A to i navzdory tomu, co nám sdělují média. Najděte rovnováhu mezi tím, jakému pohybu se budete věnovat a jakou stravu budete přijímat. Nalezněte radost z toho, co děláte, jak jíte a jaký způsob života vedete. Ať už na to půjdete jakkoli, zaujměte vždy pozitivní přístup, který je jedním ze základů úspěchu k nalezení vaší spokojenosti.


5 kroků k vysněné postavě


1. Vnímejte potřeby svého těla

Poskytněte tělu to, co v danou chvíli potřebuje. Cílem vašeho každodenního příjmu potravy je dát svému tělu palivo, které potřebuje k plnění základních životních funkcí. Nezapomínejte ani na živiny, které pomohou vašemu tělu k regeneraci, a to zejména po tréninku.

2. Tady a teď
Právě dnešek je tím důležitým dnem, nikoliv zítřek. Všichni máme tendenci odkládat věci na potom, ale proč nezačneme už dnes? Začněte ihned a jděte si za svým cílem. I malé změny přináší významné výsledky, ovšem musíte opravdu chtít a jít si za svým, abyste se dočkali prvních změn.

3. Vydržte!
Cíl dosažení vysněné postavy a pocitu štěstí by nikdy neměl být krátkodobou záležitostí. Ano, mohou vás motivovat nadcházející události jako svatba nebo plážová párty, kvůli kterým se bičujete a chcete nějaké to kilo shodit. Takhle to ale z dlouhodobého hlediska fungovat nebude. Abyste dosáhli trvale viditelných výsledků, udržujte nové, zdravé návyky. Snaha a píle se vyplatí. Žádný výsledek bohužel nepřijde lusknutím prstu, což může být zpočátku demotivující, ale až časem uvidíte první výsledky, nebudete chtít přestat.

4. 100% produktivita
Vytěžte ze svého času maximum. V dnešní době mnoho lidí kontroluje několikrát během tréninku svůj mobilní telefon, v průběhu cvičení sleduje televizi nebo vede rozhovor s kamarádkou. Všechny tyto nadbytečné aktivity odvádějí pozornost od cvičení, a snižují tak náš výkon při tréninku. Omezte všechny rušivé vlivy na minimum a věnujte se pouze sami sobě. Neustále posouvejte své limity a nebojte se také vyzkoušet nové aktivity. To vám pomůže nalézt takové cvičení, které budete chtít dělat pravidelně a s radostí. Ze začátku si nastavte denní minimum pohybových aktivit. Speciální aplikace nebo poznámky v diáři vám pomohou sledovat plnění plánu a váš každodenní výkon.

5. Trpělivost růže přináší
Žádané změny se bohužel neprojeví okamžitě. Buďte proto trpěliví a dejte svému tělu čas, aby mohlo zareagovat na váš nový životní styl a vylepšený jídelníček. Odhodlání, vytrvalost a čas – tuto trojici mějte vždy na paměti a dosáhnete svého vytouženého cíle. Ideálním přístupem v novém životě je začít a již nikdy nepřestat.

Zdroj, foto: Herbalife


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !