Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

AFRODIZIAKA vnesou do vaší ložnice novou jiskru!

8. 07. 2017 | Vztahy
Jak vrátit do postele chtíč i po několika letech manželství? Jak znovu objevit tu jiskru, která vámi zmítala v počátcích vztahu? Odpovědí jsou afrodiziaka, která si s nelehkým úkolem dokážou elegantně poradit.

Začátky vztahů bývají tak kouzelné. Napětí, vášeň a energie vámi pulzují jen při samotném pohledu na toho druhého. Postupem času se ale žhavé zamilování promění v opravdovou lásku, kdy se před svou drahou polovičkou paradoxně přestáváte snažit. Vždyť vás miluje i s menším bříškem a v roztrhaných kalhotách na spaní... Z nejedné ložnice tak mizí touha, která je pro šťastný partnerský život klíčová.

Jsme živí tvorové a stejně jako pro ostatní bytosti je i pro nás sex nezbytný. Ve chvíli, kdy se naše libido ukolébá k poklidnému spánku, máme zaděláno na problém. Frustrace nás pomalu sžírá a většinou vyvrcholí tak, že se jeden z partnerů (nebo dokonce oba) poohlédne po milování někde jinde. Dejte svému dlouhodobému vztahu šanci a osvěžte své manželství pomocí afrodiziak, která ve vás opět probudí staré vášně.


Ptáte-li se, kde je sehnat, zkuste se nejprve rozhlédnout kolem sebe. Příroda nejspíš tušila, jakým problémům budeme jako lidé čelit, a tak do své náruče ukryla hned několik zaručených pomocníků. Mezi přírodní afrodiziaka patří třeba celer, pepř nebo česnek – suroviny, které v kuchyni používáte den co den. Ke svým účelům je můžete použít různě. Osmažit, uvařit nebo z nich vyrobit třeba salát.

Dáváte přednost afrodiziakům v tekuté formě, namísto jídla?
Zkuste si s partnerem uvařit čaj z kotvičníku zemního, má velmi příznivý vliv na libido u žen i u mužů. Tato zázračná bylinka stimuluje nejen chuť ne sex, ale má příznivý vliv na intenzivnější prožití orgasmu, pomáhá i při překonávání prvních příznaků klimakteria, jako jsou návaly horka a náladovost. Tato kouzelná bylinka je velmi úspěšná jako podpůrný prostředek při léčbě neplodnosti či na zlepšení potence. Navíc nakopne váš imunitní systém, pomůže zvládnout únavu, stres a dodá ztracenou energii. Tento malý zázrak lze získat ve formě čaje nebo kapslí.

Poněkud exotičtějšími, ale také finančně náročnějšími afrodiziaky, jsou např. kapary, datle nebo chřest. Zabrousit můžete ale také do světa sladkého, kde svůj účel splní čokoláda či med. A věřte, že zrovna tyto dvě suroviny můžete použít hned na několik lákavých způsobů.


Zdroj, foto: Zerex


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hezky voňavým olejíčkem namazat jeden druhému tělo Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dobrá večeře, příjemný večer, afrodiziaka netřeba... Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jahody,čokoláda
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles