Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aktuální trendy na trhu s vibrátory

4. 06. 2014 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Trh s vibrátory zažívá v posledních letech díky rostoucímu zájmu žen mimořádný rozvoj. Designéři se předhánějí v originálních návrzích a některé vibrátory již dnes na první pohled ani jako vibrátory nevypadají. Kromě klasických napodobenin penisů vzniká celá řada elegantních a diskrétních tvarů uzpůsobených pro co nejlepší stimulaci klitorisu nebo pochvy. Vývojem kupředu prošly i materiály používané pro výboru vibrátorů.


Při nákupu nové erotické hračky pro vlastní uspokojení je dobré vsázet především na solidní sexshopy, kde je jednak nabízeno kvalitní a zdravotně nezávadné zboží, a také zaručeno rychlé i diskrétní dodání vaší objednávky.

Nové materiály

Starší modely vibrátorů nebyly vyráběny ze zrovna ideálních materiálů ať už po stránce zdravotní nebo údržby. Také podsvícení nebylo řešeno ideálně a některé zdroje světla pro podsvícení vibrátorů obsahovaly zdraví škodlivé látky.
Dnes už je většina vibrátorů vyráběna z hladkého lékařského silikonu v kombinaci s ABS plastem, který je velmi příjemný na dotyk a zároveň zajišťuje zdravotní nezávadnost a snadnou údržbu vibrátoru. Podsvícení vibrátorů již dnes zpravidla zajišťují LED diody, které jsou zdravotně naprosto nezávadné a navíc mají mimořádně dlouhou životnost.

novinka na trhu s vibrátoryVibratory Odeco

Typickým příkladem spojení kvality, elegance a diskrétnosti jsou vibrátory Odeco. Kromě moderních tvarů a zajímavých netradičních zakřivení tyto vibrátory poskytují maximální komfort prostřednictvím svých ergonomických tvarů, pachově i alergicky nezávadných materiálů a širokou škálou nastavitelných módů či intenzit vibrací.
Vibrátory Odeco jsou také zpravidla nabízeny v celé řadě pestrobarevných provedení a nabídku sortimentu této firmy naleznete v každém lepším sexshopu. Lákavou nabídku představují vibrátory Odeco Eros, které je díky jejich netradičnímu tvaru a provedení možné vložit rovnou do kalhotek, kde perfektně drží a zároveň skvěle stimulují klitoris.

Vibrační a masážní hlavice

Stále větší oblibě se také těší výkonné a rozměrově větší vibrátory s masážními hlavicemi, a to zejména díky jejich široké paletě využití. Kromě intimních partií lze tyto vibrátory využít například i při předehře či dohře k příjemnému masírování celého těla. Díky vyššímu výkonu a sametovému povrchu vibračních hlavic jsou tyto vibrátory vhodné zejména pro ženy toužící po opravdu intenzivní rozkoši.

Jedničkou na trhu v oblasti masážních vibrátorů s hlavicí je Masážní hůlka Smart Wand od švédské společnosti Lelo, která je aktuálně nejvýkonnějším masážním strojkem tohoto typu na trhu. Vibrátor má unikátní moderní design zvyšující komfort při používání a umožňuje podle potřeby nastavit až osm různých intenzit vibrací.

Přirážecí a rotační vibrátory

Vrchol technologického pokroku na poli vibrátorů nyní představují vibrační pomůcky, které svedou kromě vibrací provádět i přirážecí nebo rotační pohyby. Ty nejlepší dokáží velmi věrohodně napodobovat přirážení mužského penisu, zatímco rotující špička pro umocnění prožitku masíruje vnitřek vagíny a přídavné nástavce se mezitím starají o anální otvor i klitoris zároveň. Tyto hračky také přirozeně umožňují dotáhnout masturbaci i orgasmus k naprosté dokonalosti.

Přirážecí vibrátory se také vyznačují mnohem rozsáhlejší škálou desítek různých přirážecích i vibračních úrovní. Jelikož představují to nejlepší na trhu, jsou pro jejich výrobu používány zdravotně nezávadné hi-tech silikony, které jsou mimořádně příjemné na dotyk a pomáhají přiblížit masturbaci reálnému sexuálnímu prožitku.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
My jich máme doma asi 6 a další je na cestě z eshopu SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
DOBRÁ INSPIRACE...SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles