Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ať jsou vaše nohy krásné a zdravé

17. 08. 2015 | Krása
-Komerční sdělení-

Můžete mít krásně štíhlé nohy obuté do těch nejkrásnějších bot, ale když je budou „zdobit“ nevzhledné metličky a popraskané žilky, nebude vám to nic platné. Mávnout nad takovým nedostatkem rukou a myslet si, že se stejně nedá nic dělat, není nutné. Vždyť na každý problém se najde řešení.

Metličky a popraskané žilky bývají malé, často propletené skupiny drobných cév těsně pod povrchem kůže. Bohužel bývají jasně viditelné, a to díky své červené, modré či fialové barvě. Vznikají v důsledku oslabení žilních stěn, přičemž svou roli v celé věci hraje genetika, ale také životní styl a zaměstnání. Pokud při své práci musíte dlouho stát, patříte do rizikové skupiny, stejně tak jako těhotné nebo ženy po menopauze, u kterých bývají na vině do značné míry hormonální výkyvy. A nejde přitom „jen“ o estetický problém. Vznik metliček a popraskaných žilek může po určité době vést až ke vzniku křečových žil.

Vzhůru do boje!Vitella Vein

Pokud už popraskané žilky a metličky na nohou máte, vyzkoušejte postižená místa mazat přípravkem s obsahem rutinu. To je látka, která posiluje stěny malých cévek. Skvělým tipem je například gel Vitella Vein. Jde o dermatologicky testovaný přípravek, v jehož receptuře se, kromě rutinu, skrývá také extrakt z rostliny Centella asiatika, který působí preventivně proti stárnutí kůže. Kromě toho obsahuje také esenciální oleje z levandule, cypřiše a citrusů, které spolu s aktivními výtažky z rostlin zlepšují mikrocirkulaci a pružnost cévních stěn. Ostatní aktivní látky napomáhají k regeneraci kůže, zlepšují flexibilitu cévek a mikrocirkulaci krve.
O tomto přípravku se dozvíte více na www.vitella.cz.

Myslete na prevenci

Předcházet vzniku metliček a popraskaných žilek není nic složitého. Chce to prostě upravit životní styl. Přinášíme pár užitečných tipů:


1/ Sezení prokládejte pohybem.
Pro lepší cirkulaci krve v dolních končetinách je dobré se jednou za hodinu projít po kanceláři, nebo alespoň procvičit nohy například krouživými pohyby chodidel. Klidně jen pod stolem. Pokud vám to situace dovolí, dejte si třeba po obědě nohy nahoru – stačí na čtvrt hodiny.Vitella Vien

2/ Začněte chodit!
Uvidíte, budete se cítit lépe. Když každý den vystoupíte o zastávku dřív a zbytek dojdete, když místo výtahu použijete schodiště a místo sledování televize si večer zajdete s partnerem nebo přáteli na procházku, vaše nohy vám to nezapomenou.

3/ Otužujte se
Krev v žilách vám rozproudí i střídavé oteplování a ochlazování organismu. Nejjednodušší metodou je sprchovat se denně střídavě teplou a studenou vodou. Končit se musí vždy studenou. Pro zpestření můžete jednou za čas zajít i do sauny a chodit se ochlazovat do ledového bazénku. Teplotní výkyvy však nejsou doporučovány, pokud již křečové žíly máte.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hezké nohy to je od oč tu běží a pocity, které z toho člověk má. Normálně používám taky priessnitze, asi ty lékárníci vědí co zabírá nejlíp. A fakt je mi lépa, hlavně ty nohy vypadají mnohem líp a už mi není tak trapně...
Obrázek uživatelky
profil
V lékárně mi doporučili Priessnitz žilní a dokonce je i balení, kde je výživa i mazání v 1 a je to dosti výhodné. Navíc jsme s tím hodně spokojená. Nohy mě nebolí a netvoří se další takové ty metličky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles