Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Barrandov Muzika startuje

6. 09. 2015 | Novinky
Společnost Barrandov MUZIKA, s.r.o., spustila přesně v 10:00 v sobotu 5.9. 2015 televizní kanál Barrandov MUZIKA. Nová televizní stanice bude zaměřena na rozmanité hudební žánry včetně lidové hudby. Šíření TV signálu je zajištěno prostřednictvím Českých Radiokomunikací regionální síť 8, Barrandov MUZIKA je zároveň součástí nabídky kabelové televize UPC, digitálního a satelitního vysílání Skylink a O2.

Hudba, která vezme za srdce. Nová televizní stanice přináší bohaté spektrum české a slovenské hudební produkce napříč jednotlivými hudebními styly. V průběhu celodenního vysílání zazní dechovka, country, nebo i velmi oblíbená šlágrová muzika. Vysíláním stanice Barrandov MUZIKA se tak rozšíří široké televizní portfolio, které již nyní obsahuje hlavní televizní kanál TV Barrandov, filmový a seriálový KINO Barrandov a kombinovanou dokumentární a dětskou televizní stanici Barrandov PLUS.

Barrandov Muzika startujeVelice nás těší, že rozšiřujeme naše „televizní řady“ o nový kanál, který je zaměřen převážně na hudební pořady. Nová televizní stanice Barrandov Muzika se zaměří na žánrovou i lidovou hudbu prověřenou časem. Divákům přinese hudební produkci, která oslovuje nejen starší generaci, ale v novém aranžmá také mladší věkové skupiny. Věřím, že stejně jako naše další televizní stanice, kterými jsou TV Barrandov, KINO Barrandov a Barrandov PLUS, si i nový kanál Barrandov MUZIKA získá své diváky, a bude je opravdu bavit,“ řekl jednatel společnosti Barrandov MUZIKA, s.r.o., Mgr. Jaromír Soukup.

Již od prvního dne vysílání bude stanice Barrandov MUZIKA nabízet pestrý hudební program s důrazem na stylovou rozmanitost. Diváci se tak mohou těšit na Písničky na přání, okusí Chuť moře nebo projdou Křížem krážem všemi zákoutími české a slovenské muziky.

Hrajeme na přání každý den ve 20:00:


Moderuje Daniela Magálová a Noro Meszároš

Chcete někomu věnovat dárek, na který se nezapomíná? Pošlete své mamince, dědečkovi, příteli nebo oslavenci jeho oblíbenou písničku, která jim spolu s vaším věnováním rozzáří úsměv na rtech. Pořadem provází oblíbená dvojice Daniela Magálová a Noro Meszároš, a to každý den od 20:00.

Nejvíce mě naplňuje, že prostřednictvím příjemné hudby lidé lidem posílají srdečná přání, která, dle mého soudu, v této uspěchané době velmi chybí. Jde o skvělý formát pořadu a věřím, že bude všechny moc bavit,“ prozradila Daniela Magálová.

Pořad Hrajeme na přání moderuje i ostřílený Noro Meszároš: „Vážíme si každého diváka a podle toho přistupujeme i k jednotlivým přáním. V praxi to znamená, že nemícháme několik věnování dohromady k jedné písničce, ale právě naopak. Každý obdarovaný si zaslouží osobní přístup. Já tedy nejraději čtu vyznání lásky, je to krásné, jak se člověk může prostřednictvím televize odevzdat.

Své milované písničky na přání si diváci volí z široké nabídky skladeb na webových stránkách televizní stanice Barrandov MUZIKA

Společnost Barrandov spustila nový televizní kanál
Barrandov MUZIKA


Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !