Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Beauty desatero pro krásnější rok 2019

17. 01. 2019 | Krása
Začátek nového roku přeje předsevzetím. Je tedy ideální doba na změnu zajetých návyků, které nemusí být vždy správné. Zde máme desatero pro krásnější rok 2019.

1. Štětce si budu prát pravidelně

Pokud se o své štětce pořádně nestaráte, každý den si s nimi na tvář kromě líčidel aplikujete také pořádnou porci bakterií. Zařaďte mezi svůj pravidelný úklid také péči o kosmetické nástroje a alespoň jednou týdně je řádně properte v teplé vodě a jemném šampónu. Nechte je následně proschnout štětinkami dolů, aby vám dovnitř nenatekla voda a nezkracovala jste tím jejich životnost.

2. Vyhodím veškerá líčidla a kosmetiku s prošlou záruční lhůtou

Udělejte revizi vašeho kosmetického arsenálu a bez milosti vyhoďte vše, co změnilo od posledního použití konzistenci či vůni. Rozlučte se také s věcmi, u kterých si už ani nepamatujete, jak dlouho to máte a k čemu vlastně jsou. Syslení produktů, které prošly v letech dávno minulých vám nic dobrého nepřinese.

štětce na líčení3. Začnu se pořádně starat o svou pleť
Aby vaše pleť vypadala stále mladá a krásná, potřebuje důkladnou hydrataci. A hlavně ten správný typ masky určený pro její specifické potřeby.

4. Budu se pravidelně odličovat
Kolik času denně věnujete líčení? A kolik času důkladným čištěním svého díla? V případě, že čas druhého kroku se blíží k nule, zdviháme spolu s odborníky na krásu varovně prst. Očista pleti je nejdůležitějším krokem večerního rituálu, protože jedině čistá pleť je schopná absorbovat látky z následné péče.

5. Pořídím si tonikum a budu ho používat
Čistící gel a krém je výbava všech žen. Ne všechny ale objevily sílu pleťového tonika, které je mezikrokem mezi čištění a péči. Tonikum pleť dočistí a připraví pleť na další péči. Vybírat můžete z široké škály pro nejrůznější potřeby pleti, od zpevnění po rozjasnění.

6. Opalovací krém je nutnost
Nejen v jasných dnech zalitých sluncem ohrožuje krásu a mládí vaší pokožky sluneční záření. Škodlivé UVB a UVA záření působí na vaši pokožku i během pošmurné zimy. Zařaďte proto do své kosmetické taštičky celoročně opalovací krém s faktorem odpovídající náchylnosti vaši pleti, anebo vybírejte denní péči se sluneční ochranou.

7. Najdu si signifikantní parfém
Jste už velká holka, nastal čas si pořídit parfém, který bude tvořit váš voňavý podpis. Vyhraďte si odpoledne a běžte si očichat vůně do některé z vyhlášených niche parfumérií, ať nevoníte stejně jako polovina města. Vybrané vůně poté aplikujte a vyčkejte, jak se na vás rozloží. Než vyrazíte, ujasněte si, co za vůně milujete a jakou svou vlastnost chcete pomocí vůně nechat vyniknout.

8. Převleču polštář do hedvábí

Povlečení z hedvábí pomůže vaší pokožce a vlasům zachovat hydrataci a zůstat tak déle v kondici. Po hedvábí se pleť i vlasy sklouznou, nehrozí tedy jejich mechanické poškození během nočního otírání. Budete odteď spát do krásy.

9. Budu si čistit každý den nejen zuby
Krásná pleť není zadarmo. Prvním krokem je zbavit ji se odumřelých pleťových buněk a nečistot usazených hluboko v pórech. Efektivnější a zábavnější, než ruční čištění jsou sonické kartáčky na pleť, které špinavou práci udělají za vás. Důkladněji a rychleji.

10. Pořídím si červenou rtěnku a budu ji nosit

Červená rtěnka sluší všem, jde jen o správnou volbu odstínů. Přestaňte tedy hledat výmluvy a nakupte si vše během ledna, kdy v parfumériích naskladní vybrakované zboží po Vánocích.

Zdroj: Foreo


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !