8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

BEAUTY PRAGUE 2007 – veletrh kosmetiky a kadeřnictví

6. 10. 2007 | Krása
Chcete znát poslední trendy v kosmetice a líčení, nehtovém designu či účesech? Pak přijďte na 14. ročník mezinárodního veletrhu kosmetiky a kadeřnictví BEAUTY PRAGUE 2007, který se koná ve dnech 12. - 13. 10. 2007 (pátek a sobota) ve VELETRŽNÍM PALÁCI Praze 7 - Holešovicích.

Veletrh nabízí odborné i laické veřejnosti množství kosmetiky, líčidel, kadeřnických potřeb, nehtového designu i parfémů. Také předvede náročné přístroje a vybavení všech typů salonů, SPA, Balneo a Wellness center. Poučíte se jak bojovat proti vráskám, celulitidě, kožním chorobám a defektům na kráse, proti nadváze - jak hodně jíst a při tom hubnout... a pobavíte se: čekají Vás účesy, loknování, drdoly, žehlení a prodlužování vlasů, prodlužování a zdobení nehtů, masáže, zábaly, líčení, změna image, opalování pleti oblíbenými samoopalovacími nástřiky, permanentními make-upy. A pro odvážné je tu piercing a tetování.

BEAUTY PRAGUE 2007 – veletrh kosmetiky a kadeřnictví BEAUTY PRAGUE 2007 – veletrh kosmetiky a kadeřnictví














Mládeži z odborných kosmetických škol je věnováno páteční odpoledne pro celostátní mistrovství ve zdobení nehtů JUNIOR NAIL ART CUP 2007. Kreativní soutěž na téma KARNEVAL bude zakončena slavnostní přehlídkou soutěžních modelů a vyhlášením juniorského Mistra České republiky. Vítězky – budoucí kosmetičky a nehtové designérky - vedle věcných cen získají postup na mezinárodní soutěž v Polsku a poukazy na vzdělávací kursy ve špičkových odborných studiích pro nehtový design.

Příjemnou součástí veletrhu je také cenově výhodná nabídka atraktivních kosmetických produktů a parfémů - vždyť už se pomalu blíží čas pomýšlet i na vánoční dárky pro rodiny a přátele. A kosmetika patří mezi nejoblíbenější dárky, které potěší.

BEAUTY PRAGUE 2007 – veletrh kosmetiky a kadeřnictví BEAUTY PRAGUE 2007 – veletrh kosmetiky a kadeřnictví














Nenechte si ujít některé zajímavé přednášky a setkání:
DIVADELNÍ SÁL – 11.00 – 15.00 pátek 12.10.
Mistrovství ČR Junior Nail Art Cup 2007 - zdobení nehtů na téma "KARNEVAL"

PŘEDNÁŠKOVÝ SALONEK pátek 12.10 a sobota 13.10.
11.00 – 11.30 hod.
"Rovnovážný příjem a výdej energie prospívá našemu zdraví" celostátní program se soutěžní kampaní. Autoři: Doc. MUDr. Anna Aujezdská, CSc. a Mgr. Hana Dvořáková
11.40 – 12.40 hod.
Asociace medicíny proti stárnutí doporučuje : "Anti-aging medicína a typy vyšetření" "Výživa pleti pro ženy středního věku"
13.00 – 14.30 hod.
Převratná metoda stravování a hubnutí nejen pro krásu - Mgr. Antonie Mačingová, úspěšná autorka "Najezte se do štíhlosti" - nedržte diety, jezte hodně a zhubnete - jak na to ? "Zhubněte jednou provždy" - knižní bestseller o metodě stravování s recepty - povídání s autorkou.
14.30 – 15.00 hod.
"Alergie na mykózy" - řešení vleklých potíží nehtů a chodidel - přednáší M. Hrušková

BEAUTY PRAGUE 2007 – veletrh kosmetiky a kadeřnictví V rámci veletrhu masáže, detoxikační program, líčení, zdobení, proměny image, opalovací nástřiky, depilace, prodlužování nehtů a vlasů, tetování, permanentní make-up. Široká nabídka kosmetiky a parfémů světových značek za vynikající ceny.

Veletrh je pro veřejnost otevřen v pátek i sobotu od 10.00 do 18.00 hodin.
Vstupné 80,-Kč.

Podrobnosti o BEAUTY PRAGUE 2007 – veletrhu kosmetiky a kadeřnictví se dozvíte na www.expona.info


- on -





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
chtěla bych to zkusit jednouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
na tento veletrh bych se jela podivat ale Hanychovou fakt nemusim
Obrázek uživatelky
profil
navštívila jsem ho v sobotu a hrozně mě zklamal v loni to bylo uplně o něčem jinem , malo vystavovatelu uroven žádná stánky namačkané na sobě bylo vidět že to nebylo na vystavišti ale ve veletržním paláci
velké zklamaní a nejenom mé ale i další lidí co jsem s nimi mluvila mi daly za pravdu jestli to takhle pujde dál tak to mužou zabalit.
přišlo i malo lidu
a korunu všemu dodala agata hynychová která se nechala fotit na masážních křeslach lítala tam s manažerem a ještě asi dve modelky a tři kluci jak potrefená husa
to asi byl největší zážitek že jste viděli hvězdu a opravdu jste se za ní museli stydět
Obrázek uživatelky
profil
Proč se nic takového nekoná třeba v Chrudimi?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles