Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bělení zubů v pohodlí domova + tip Hello Kitty pro Vaše děti

8. 11. 2011 | Krása
-Komerční sdělení-

Toužíte po krásném bílém úsměvu, ale neradi chodíte k zubaři? Revoluční systém komplexního bělení zubů umožňuje vysoce účinné bělení zubů v pohodlí Vašeho domova.

Revoluční metoda bělení  

Krásný bílý úsměv je ozdobou naší tváře, a zároveň jedním z pilířů našeho sebevědomí. To všichni moc dobře víme, a proto používáme bělicí pasty. Jenže bělicí pasty pouze čistí zubní sklovinu od nečistot, ale nezbaví zuby pigmentů v nich usazených. Donedávna představovalo jedinou účinnou metodu, jak vybělit chrup na požadovaný stupeň bělosti, stomatologické bělení v zubní ordinaci. Krásný úsměv s White PearlHlavní překážkou za krásně bílým chrupem je v tomto případě časová náročnost, poměrně vysoká cena, a především, jen si to přiznejme, stres, který pociťujeme v prostředí zubní ordinace. Naštěstí revoluční řešení v bělení zubů White Pearl nyní umožňuje vysoce účinné, časově nenáročné a cenově příznivé bělení zubů v domácím prostředí.


Krásný úsměv bez rizik  

Bělení zubů v pohodlí domova se provádí pomocí bělícího gelu White Pearl, který neobsahuje částice brousící zuby, ale účinně působí na zabarvené zuby tím, že odbarvuje pigmenty usazené v zubní sklovině, a bělí zuby po celém povrchu. 10% koncentrace účinné látky karbamid peroxid zaručuje kvalitní bělení bez rizik. White Pearl by testován na stomatologické klinice a pyšní se prestižním certifikátem kvality ISO 9001:2000. (Jen pro srovnání ve stomatologických ordinacích se běžně používá k bělení zubů karbamid peroxid v koncentraci až 30%.)
Přibělení zubů s white pearl působení 60 minut denně dosáhnete viditelných výsledků již za 1 až 2 týdny.

Výhody gelu White Pearl

Vedle vysoké účinnosti (gel vybělí i velmi zažloutlé zuby) a příznivé ceny (tuba vystačí na celou proceduru bělení i následné dobělení) patří mezi hlavní výhody velmi snadná aplikace. Bělící gel White Pearl má dále vysoký obsah fluoridů, které posilují chrup, čímž aktivně chrání zubní sklovinu. Gel rovněž desinfikuje ústní dutinu a působí preventivně proti parodontóze a má protizánětlivé účinky.



Nesmí chybět: Doplněk profesionálního bělení...

Používáte bělící zubní pasty? Zapomeňte na ně, mnohem vhodnější je pro Vás bělící zubní pudr SMILE, který se používá místo Vaší běžné zubní pasty. Bělící pudr SMILEWP SMILE má příchutě Mentol, Fluor, nebo FreshSweet a bělí zuby pomocí účinné látky Peroxydone. WP SMILE dále obsahuje fluoridy, které zabraňují metabolismu bakterií, zvyšují odolnost zubů proti zubnímu kazu, a xylitol, který preventivně působí proti zubnímu kazu a regeneruje zubní sklovinu.
 

Tip pro Vaše děti: Budou milovat čištění zubů

Hello KittyZubní pasty a kartáčky, ústní vody a další hygiena Hello Kitty a Spiderman je vyrobena přímo pro potřeby dětí. Značkové štětinky DuPont (USA) dokonale čistí a hýčkají zoubky i dásně, fluoridy v pastě v ideální koncentraci 1450ppm chrání před vznikem zubního kazu a plaku. Skvělá chuť jahodové pasty a přítomnost oblíbených postaviček Hello Kitty a Spiderman motivuje děti k pravidelnému čištění zubů. Ústní voda bez alkoholu a cukru podtrhuje dokonalost péče. Radost tak bude mít celá rodina, Vy i Vaše děti.

Kde nakoupíte

Všechny produkty výše uvedené pohodlně nakoupíte v řetězcích drogerií DM, Rossmann, Schlecker, v každé větší lékárně nebo z pohodlí domova www.krasnyusmev.cz, kde navíc získáte poštovné a balné ZDARMA (při útratě nad 400kč).


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ještě že to dnes končí,jinak by mě hráblo.
Obrázek uživatelky
profil
mě se to už také několikrát stalo, ale spíše u hromady zlaťáků a nebo u bankovek, to pak akorát nštve... SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Do soutěže jsem se zapojilaSmajlík,chci VYHRÁTSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Za dvě hodky 5 xSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
za celou dobu ani jeden. fakt moooooooooooooc děkuju.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles