8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Báječné akce pro děti na Mezinárodní den dětí 2012

29. 05. 2012 | Vaše tipy
Mezinárodní den dětí se slaví každoročně 1. června, nejen u nás, ale  také v mnoha zemích světa. Jeho účelem je upozornit veřejnost na práva a  potřeby dětí. Děti náš život obohacují a dělají ho krásnějším a  zajímavějším. Pro děti je to den plný zábavy, dárků, zajímavých akcí a  volnějšího přístupu ve škole. Na tento den se pečlivě připravují zoologické zahrady, kulturní, historická a obchodní centra, která mají pro děti připravený zajímavý program včetně různých soutěží.

Miniuni Ostrava

Den dětí 2012 plný her v Miniuni Ostrava na vás čeká 26. a 27. května. Pro všechny návštěvníky je připraven zajímavý program. Děti se mohou těšit na kolo štěstí, lovení rybiček, střílení na branku a mnoho dalších soutěží.
 

Báječné akce pro děti na Mezinárodní den dětíZámek Libochovice

Státní zámek Libochovice pořádá 26. května sportovně kulturní odpoledne plné pohádkových postav, her, soutěží, pohádek, tance i zpěvu. Během celého dopoledne probíhá také kulturní program - divadlo pro děti, tvořivá dílna, malování na obličej aj.

Štefánikova hvězdárna Praha   

Den dětí 2012 na Štefánikové hvězdárně v Praze bude plný překvapení. Na děti čekají 26. května astronomické soutěže, pořady s astronomickou  tematikou, prohlídka hvězdárny, pozorování dalekohledem a také malý dáreček.

Hrad Buchlov

V sobotu 26. května bude hrad Buchlov patřit jenom dětem. Na  obou hradních nádvořích budou pro Vás připravena  rytířská klání všeho druhu, při nichž vyzkoušíte svoji šikovnost a chytrost. Nebude chybět také lukostřelba o knižní ceny a divadlo, u kterého si všichni odpočinete. Také můžete se svými rodiči projít strašidelným hradem a potkávat strašidelné bytosti z dávné minulosti.

Tvrz Hummer – Praha

Celodenní program pro malé a velké děti je  připravený na 26. května, den plný her a zábavy. Programem vás provede klaun, který upoutá všechny dětské oči. Pozvání přijali kejklíři, vypravěči pohádek, loutková divadla i
 tanečnice. Chybět nebudou ani krásné princezny, jejichž srdce budou dobývat stateční rytíři. Na závěr a po setmění program je připraven ohňostroj.

Den dětí 2012 u Perníkové chaloupky

Medobraní v obci Ráby na Pardubicku se uskuteční  26. a 27. května u perníkové chaloupky. Příjemné chvíle s medovými zážitky z Perníkové chaloupky můžete strávit v Muzeu perníku a pohádek s perníkovou dílnou
Ježibaby a Medovým rájem. Děti se mohou těšit na soutěže a hry o sladké ceny.

ZOO Ostrava
Oslava dětského dne v krásné přírodě a mezi zvířátky vás čeká 1. června
 v ZOO Ostrava. Na děti čeká Pohádková ZOO, den plný her a zajímavých soutěží.

ZOO Dvůr Králové
Den dětí 2012 trochu netradičně vás čeká v ZOO Dvůr Králové. Přijďte tento
svátek oslavit mezi zvířata do zoologické zahrady 1. června.

ZOO Jihlava
ZOO Jihlava připravila pro nejmenší návštěvníky 1. června soutěže,
výstavy a divadla. Den plný soutěží a sportovních klání čeká na všechny dětské návštěvníky.

Dětský den na hradě Lukov
2. června se mohou děti těšit na bohatý program na hradě Lukov. Dětský den bude ve znamení lesů. Děti se seznámí například s ukázkami práce v lese, uvidí výcvik dravých ptáků a  budou  se moci zapojit do soutěží o ceny.

Muzeum ozubnicové dráhy v Kořenově
Zvláštní jízdy na Zubačce u příležitosti zahájení 5. sezóny v Muzeu  ozubnicové dráhy v Kořenově, která se uskuteční 2. června.  Ve stanici Kořenov budou pro děti připravené hry a soutěže, jízdy na  modelu parní či motorové lokomotivy. Možnost svezení koňským povozem či  historickým autobusem od železniční stanice v Kořenově na Jizerku a zpět.


Pernštejn bude patřit dětem
 Den dětí na hradě Pernštejn, který se koná 2. až 3. června, pod názvem  "Kdo si  hraje nezlobí“.  Přijďte si s dětmi vyzkoušet, jaká zábava i povinnosti provázely dětství malých šlechticů a šlechtičen, čeká vás spousta her a
 soutěží.

Dětský den na hradě Veveří
Na hradě Veveří bude připraven 3. června celodenní program pro děti plný soutěží a sportovních klání. Nebude chybět divadlo, ukázky tradičních řemesel, historický jarmark a další atrakce.

Velký dětský den na zámku BERCHTOLD
Na zámku uvidíte 2. a 3. června také výstavu veteránů a mnoho jiných zajímavých akcí. Návštěvníky čeká bohatý doprovodný program a každý si najde to své - maňáskové divadélko, cvičení s pejsky, interaktivní bubnování, klaun na chůdách a balonková show, cvičení s obručí, rytířské vystoupení a mnohé další.

ZOO Ústí nad Labem

ZOO Ústí nad Labem připravuje pro své dětské návštěvníky 3. června den dětí 2012 plný zábavy,  soutěží, atrakcí a divadelní vystoupení. K vidění budou také křtiny mláďat.

ZOO Brno

9. června ZOO Brno ve spolupráci se zdravotní pojišťovnou Metal – Aliance pořádá Den dětí 2012, pro děti bude připraveno pět soutěžních stanovišť. Na děti čeká bohatý program a zajímavé soutěže.

marta - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
děkujiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hezká pozvánka Smajlík byla jsem v Kořenově, je tam nádherně Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles