Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dovolená v Itálii - Rimini

28. 10. 2012 | Vaše tipy
Letos na jaře jsme měli při plánování dovolené hned několik tipů, jak strávit letošní dovolenou. Jako první jsme měli tip na Deštné v Orlických horách. Už jsme měli vybraný i penzionek, ve kterém jsme chtěli strávit alespoň týden odpočinku.
Jenomže jak jsme tak přemýšleli, uvážili jsme, že s naším autem už je riziko vydat se na takovou dlouhou cestu. Že nemá cenu strachovat se a kazit dovolenou tím, jestli se někde něco pokazí. Auto už jsme měli v plánu na podzim odstavit a pořídit si nové. A tak jsme hledali a tipovali dál. Jako druhý tip jsme volili Slovensko -Tatry. Vyhledali jsme si horský hotýlek a starost s cestováním, že přenecháme na Českých drahách. Hned druhý den jsem se šla zeptat do cestovní agentury na bližší informace. Pán byl velice ochotný a při sdělení ceny a zjištění, jak je špatné spojení, jsem zaváhala. V legraci mi nabídl pobyt v Itálii, že mě to přijde levněji a s cestováním se nemusím stresovat. Autobus mě odveze, přiveze a pomalu z místa bydliště.

A tak po menší poradě doma, bylo rozhodnuto.

Dovolená v Itálii RiminiNakonec jsme tedy odjeli do Rimini. Cestování bylo vcelku dobré, každé 2,5 – maximálně 3,5 hodiny nám řidiči zastavili na protažení, ochotně nám uvařili kávu, kuřáci si dali trošku do plic a mohlo se pokračovat.

Hotýlek se třemi hvězdami byl opravdu pěkný, bylo vidět, že je po rekonstrukci. Personál byl velice ochotný. Jen malinko co nás zklamalo, bylo počasí, ale za to bohužel nemůže ani agentura, ani personál. Hned druhý den pršelo a ani po dešti nebylo na koupání a tak jsme vyrazili prozkoumat, co je v okolí.  Šli jsme chvíli podél hlavní promenády plné obchůdků se suvenýry a restauracemi a chvíli podél moře, až jsme došli do přístavu. Cestou jsme minuli 2 kostely, které jsme samozřejmě nemohli vynechat. K tomu druhému jsme došli právě v poledne. V jeho věži byla zvonkohra a krásně zvonila. Cestou jsme minuli i několik pěkných parků, kde byly zajímavé fontány. Jedna třeba s koňskými hlavami.

Při prohlídce samotného Rimini určitě stojí za prohlédnutí historické centrum. Je tam několik staveb určitě s bohatou historií. My ale měli smůlu, že na celém náměstí a v přilehlých uličkách byly trhy a moc toho nádherného vidět nebylo, protože vše zakrývaly stánky. Proto ani moc fotek se nedalo pořídit.

Tak nakonec se dovolená vydařila.

Oliik - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Dovolená v Itálii - Rimini:

Dovolená v Itálii - Rimini
Dovolená v Itálii - Rimini
Dovolená v Itálii - Rimini
Dovolená v Itálii - Rimini
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
zajímavé Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mě stačí v naší krásné přírodě a s vládou ODSSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Musi tam byt krasne Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkŠkoda, že jsem v Rimini nebyla.
Obrázek uživatelky
profil
sme boli len pár hodín, takže som toho veľa nestihla, preto som si rada prečítala tvoj článok.
Nabudúce sa nedaj odratiť a choď aj do tých Tatier, naozaj to stojí za to.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles