Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kam na výlet? Do Dinoparku Vyškov!

27. 06. 2010 | Vaše tipy

Nevíte, kam jet s dětmi na výlet? Nudí Vás už jen Zoo? Chcete zažít zajímavý zážitek? Tak vyzkoušejte výlet do Vyškovského Dinoparku. Jednou jsme nevěděli, kám s rodiči jet, ale v TV nás upoutal Dinopark a jeli jsme. Po příjezdu do malé Vyškovské Zoo, nasednete do vláčku a ten Vás zaveze do Dinoparku. Je dobré, že tam můžete být, jak dlouho chcete až do 18:30 hod.

Vláček jede do Dinoparku co 20 minut a cesta trvá 15 minut, jede se přes město, takže máte možnost vidět městské památky, např. zámek Vyškov. V areálu Dinoparku je k vidění více než 20 druhů dinosaurů. Například dinosaura s nejdelším krkem jménem Brachiosaurus, dinosaura s lopatičkami na zádech jménem Stegosaurus, nebo masožravého Tyranosaura Rexe a další. Pro dospělé je cena 130 kč a dítě 90 kč a to máte v ceně Dinopark, cestu vláčkem, 3D kino, dětské hřiště. V Dinoparku je postaráno o teplé jídlo a občerstvení, které si můžete koupit v Dinogril a Dinocafé.

Také zde najdete Dinoshop s dinosauřími suvenýry. Když dokončíte cestu Dinoparkem, je dobré  se stavit v místní Zoo, odkud Vás zpět zaveze vláček. Za zoo nic neplatíte je zdarma, když už jste byly v Dinoparku. Vyškovská Zoo je jen s domácími zvířaty s celého světa. Je zde až 560 zvířat. Po zoo jsou různé dětské hry, můžete si vejít i do výběhu s domácími zvířaty jako jsou kozy, prasátka či slepice a husy.

Kdyby jste se jednoho ráda rozhodli, že chcete někam jet vyzkoušejte to, já osobně bych tam jela znovu. Takhle uděláte svým ratolestem radost a ještě je zabavíte na celý den. Vstupte do druhohor, kdy tu na naší planetě byly tyto zvířata, která tvořila tuhle zem. A ponořte se do hlubin fantazie a prožijte nádherný den v Dinoparku ve Vyškově. Další Dinoparky najdete v Praze, Plzni, Ostravě a Bratislavě. Neváhejte a navštivte Dinopark o těchto prázdninách!!!!

 

Lulunka – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Kam na výlet? Do Dinoparku Vyškov!:

Kam na výlet? Do Dinoparku Vyškov!
Kam na výlet? Do Dinoparku Vyškov!
Kam na výlet? Do Dinoparku Vyškov!
Kam na výlet? Do Dinoparku Vyškov!
Kam na výlet? Do Dinoparku Vyškov!
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je určitě zajímavý pro děti.
Ta čeština - to je pravda, např. spisovně je kdybyste a ne " kdyby jste"....
Obrázek uživatelky
profil
Ta čeština, to je nezvyk!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles