Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Víkend ve Františkových Lázních

24. 06. 2012 | Vaše tipy
Před lety náš bývalý zaměstnavatel pořádal vánoční večírek. Se svou tehdejší kolegyní Valérií jsem se jej tenkrát v restauraci v centru Prahy účastnila poprvé. Majitelé firmy nám připravili pro zpestření večera několik překvapení včetně hrací rulety aj., kde byla možnost vyhrát zájezd do Paříže nebo víkendový pobyt ve Františkových Lázních.

Nakonec se nám podařilo vyhrát víkendový pobyt ve Františkových Lázních včetně plné penze, masáží a perličkových koupelí. Valérie hned v lednu rezervovala jarní termín v hotelu a ještě se jí podařilo mne ve slabé chvilce přesvědčit, že určitě musím ve Františkových Lázních navštívit její známou kadeřnici, za kterou ona sama pravidelně z Prahy jezdívá. Změny účesu nepatří zrovna k mým oblíbeným a tak jsem se na pobyt v lázních moc těšila - kromě plánované návštěvy kadeřnictví. Auto jsme v den nástupu v pátek zaparkovaly na parkovišti před hotelem.

Františkovy lázněLázeňský hotel je moc pěkný a rozlehlý komplex a vznikl propojením dvou secesních budov. Na recepci jsme se přihlásily a poté i ubytovaly a má aktivní kolegyně Valérie během několika minut stihla rezervovat jak koupele, tak i celkovou masáž a na večer v centru lázní ve vyhledávaném baru i stůl. Tak jsem byla až do půlnoci v jednom kole, ale masáž a perličková koupel byla úžasná a prospěla mi.

Další den mne během dopoledne čekala návštěva u kadeřnice. Po dvou hodinách strávených tam jsem se málem nepoznala a byla jsem ráda, že mi dali po čas proměny přes zrcadlo šátek (asi i proto, abych kadeřnici do práce nemluvila) a výsledek byl pro mne opravdu překvapením. Byla ze mne úplná blondýnka s krátkým sestřihem. Tak jsem si na svůj nový účes musela sama chvíli zvykat. Všichni kolem mi změnu chválili, tak to pro mne bylo o to lehčí. Neděli jsme konečně s Valérií strávily procházkami.

Hotel leží v sousedství krásného parku a krátkou procházkou jsme brzy došly ke Společenskému domu a soše Františka, a já se od Valérie dozvěděla i něco více o Františkových Lázních, např. i to, že zde vyvěralo 24 minerálních pramenů. Z těchto je dnes využíváno už jen 12 a nejznámějším vyvěrajícím pramenem je Františkův pramen. Víkend byl opravdu kouzelný, ale na zrelaxování krátký.

Tak snad se tam ještě někdy dostanu na delší dobu, jelikož lázeňské procedury by se mi líbily častěji, ale to asi nám všem...


Marie K. - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Víkend ve Františkových Lázních:

Víkend ve Františkových Lázních
Víkend ve Františkových Lázních
Víkend ve Františkových Lázních
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
prima Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
by mala minimálne aspoň raz, či dvakrát do roka ísť na takýto víkend, kde by sa nechala hýčkať a poriadne by si oddýchla. Malo by to uzákoniť.
Obrázek uživatelky
profil
Františkovy Lázně jsou moc pěkné hlavně, když tam vše kvete!SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Příjemně strávený víkend. Hezký článek i fotečky.
Obrázek uživatelky
profil
hezký článek Smajlík víkend se vám vydařil a Valérie je prima kamarádka Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles