Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete, aby byl jako dřív? Poradíme, které látky vašemu muži chybí

29. 08. 2020 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Síla, energie a výkonnost – kvality, které jsou pro muže velmi důležité. Bez nich by to zkrátka nebyli oni. Máte pocit, že je váš partner poslední dobou bez energie a s přibývajícími roky ztrácí vitalitu? Pak zpozorněte, možná jde o tzv. mužský přechod neboli andropauzu a za změnami nálad a únavou vašeho partnera může být pokles testosteronu. ProMan Plus je potravinový doplněk obsahující kombinaci klíčových látek, které přispívají k udržení normální hladiny testosteronu, energie a výdrže.

Testosteron je mužský pohlavní hormon produkovaný varlaty a nadledvinami. Už kolem 30. roku věku jeho hladina klesá a každý rok se sníží o další 1 %. Kolem 40. roku, kdy testosteron klesá až o 10 %, se začínají projevovat i první příznaky tohoto nedostatku – ztráta vitality, snížená výkonnost, málo energie a celková únava. Za snižováním mužského hormonu v těle stojí ale i vnější vlivy, jako je stres, rychlý životní styl nebo znečištěné životní prostředí. Všechny tyto faktory mají pak vliv i na psychickou a fyzickou pohodu. Projevům andropauzy se dá ale snadno předcházet.

Naturamed ProMan PlusPřirozený způsob, jak mít testosteron pod kontrolou, je zdravý životní styl, pravidelný pohyb a dostatečný spánek. Ruku na srdce, který muž ale skutečně dodržuje zásady zdravého stravování a psychohygieny? Přinášíme proto výčet pár zázračných látek, které produkci testosteronu podpoří a vašemu partnerovi dodají opět chuť do života.

Více energie


    • Rozchodnice růžová – stimuluje nervový systém, povzbuzuje mentální aktivitu a působí proti únavě. Zároveň také blahodárně ovlivňuje spánek a podporuje mužskou potenci.
    • Žen-šen – podporuje vitalitu, dodává energii, působí proti únavě a vyčerpání. Přispívá k udržování normální sexuální funkce.
    • Vitamín B12 – snižuje pocit únavy a vyčerpání.

Podpora hubnutí


    • Pískavice řecké seno – tradiční bylina, které se využívala už v čínském i indickém léčitelství. Pomáhá udržovat normální hladinu tuků a cukru v krvi a zároveň podporuje apetit a trávení.
    • Vitamín B3 – podporuje energetický metabolismus.

Růst svalů


    • Hořčík – jedna z nejdůležitějších látek v našem těle. Podporuje správnou funkci a činnost svalů a příznivě působí na tvorbu bílkovin.
    • Vitamín D3 – podporuje imunitní systém, svaly a kosti.

ProMan Plus

Smyslnost


    • Damiana – extrakt z ní je znám jako afrodiziakum. Tato látka tedy podporuje sexuální výkonnost, přispívá k regeneraci fyzických a mentálních sil a posiluje mentální i fyzickou odolnost.
    • Zinek – pomáhá udržovat optimální hladinu testosteronu v krvi, přispívá normální plodnosti a rozmnožovací schopnosti. Podílí se na metabolismu bílkovin, sacharidů, tuků a mastných kyselin.
    • Selen – přispívá k normální tvorbě spermatu a podporuje správnou funkci štítné žlázy.


Právě kombinaci dvanácti pečlivě vybraných ingrediencí přírodních bylin, vitamínů a minerálů obsahuje ProMan Plus. Stačí jedna kapsle denně a váš partner se bude opět cítit jako muž.


Doplněk stravy ProMan Plus koupíte na www.naturamed.cz za cenu 399 Kč


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chcete, aby byl jako dřív? Poradíme, které látky vašemu muži chybí:

Chcete, aby byl jako dřív? Poradíme, které látky vašemu muži chybí
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !