Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete se stravovat zdravěji? Jezte více tučných mořských ryb

19. 05. 2016 | Diety
-Komerční sdělení-



OmegaMarine Forte+











Pokud přemýšlíte, jak ozdravit svůj jídelníček, inspirujte se třeba středomořskou kuchyní. Najdete v ní tučné mořské ryby, jejichž maso patří mezi významné zdroje omega-3 mastných kyselin, látek nepostradatelných pro zdraví organismu. Ryba by se měla na vašem talíři objevit přinejmenším dvakrát týdně.

Odborné studie dokazují, že lidé, kteří se stravují podle vzoru středomořské kuchyně, žijí v průměru déle. Zásluhou dobrých stravovacích návyků, pestré skladby jídelníčku a pravidelného pohybu jsou také vystaveni nižšímu riziku vzniku srdečně-cévních onemocnění nebo rakoviny. Středomořská strava se skládá zejména ze sacharidů, vlákniny, kvalitních bílkovin a mononenasycených mastných kyselin. Kromě vysoké spotřeby čerstvého ovoce, zeleniny, olivového oleje, luštěnin a obilovin obyvatelé Středomoří hojně konzumují tučné mořské ryby. Právě maso takového lososa, makrely, tuňáka nebo sledě obsahuje významné množství tzv. zdravých tuků – omega-3 mastných kyselin.

Nutriční terapeutka Margareta Iliopulosová vysvětluje: „Kvalitní tuky by měly tvořit přibližně 30 % obsahu našeho jídelníčku. Dbát bychom však měli na to, aby dvě třetiny přijímaných tuků ve stravě zastoupily vícenenasycené a mononenasycené mastné kyseliny, které na rozdíl od nezdravých nasycených tuků pozitivně ovlivňují zdraví organismu. Patří mezi ně omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA, které podporují správnou funkci mozku i očí, pomáhají snižovat nebezpečný LDL cholesterol a působí proti vzniku krevních sraženin. Tím prospívají také zdraví srdce a cév.“
 
Lidské tělo si nedokáže omega-3 mastné kyseliny samo vytvořit, a proto je důležité zajistit si jejich pravidelný přísun prostřednictvím stravy, například konzumací tučných mořských ryb. Odborníci doporučují dát si rybu alespoň dvakrát týdně. Pokud si však místo ryb raději pochutnáte na jiném druhu masa, můžete si potřebnou dávku omega-3 mastných kyselin doplnit konzumací kapslí OmegaMarine Forte+ od společnosti Naturamed Pharmaceuticals. Kapsle se vyrábí z tuku norského lososa a k pokrytí doporučené dávky postačí sníst dvě denně.
OmegaMarine Forte+

Více informací na bezplatné tel. lince 800 10 40 40 nebo na www.naturamed.cz.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dostala jsem ho zdarma na testování ale bohužel mi bylo zle od žaludku,jsem 4 roky po operaci nádoru tlustého střeva a mé tělo reaguje negativně ,dobral ho manžel a ten byl v pohodě
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj , to balení omega-3 jak je na obrázku jsem užívala , objednala jsem si to na zkoušku a musím říct , že jsem si díky tomu více uvědomovala , co dělám a co mluvím. Jednoduše doporučuji Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles