Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete vypadat mladě a svěže?

4. 10. 2016 | Krása
-Komerční sdělení-

Existují přípravky, které zajistí okamžité omlazení pleti. Pokud chceme vypadat svěže, musí taková být i naše pokožka. Proto je zapotřebí zaměřit se na její hydrataci, elasticitu a tonus. To jsou totiž základní předpoklady pro půvab pleti. A v létě si navíc dávkovat slunce pro zdraví a krásu, tzn. vyhnout se přílišnému vystavovaní ostrému slunci a používat kvalitní opalovací krémy s vysokými faktory.

Vzhled pokožky ovlivňuje celá  řada vnější vlivů. K těm pozitivním patří dostatečný pobyt na čerstvém vzduchu i aktivní pohyb. Myslete na svůj vzhled a místo cigarety u kafíčka si raději zacvičte a budete spokojenější a půvabnější.

Syncare Multi LIFTNově objeveným elixirem mládí je kyselina hyaluronová. Odborníci v ní vidí klíč k mladistvému vzhledu pokožky a proto se přidává do kvalitních přípravků pěstící kosmetiky. Ošetření těmito přípravky pak přináší téměř okamžité výsledky – hladkou, zpevněnou a hydratovanou pleť.

Velmi intenzívní omazující péči představuje Syncare MULTI LIFT sérum v kombinaci s denním krémem. Oba jsou ideálními přípravky pro pleť s projevy  poklesu napnutí pleti obličeje, krku a dekoltu. Dermokosmetika Syncare obsahuje čistou 100 procentní kyselinou hyaluronovou, kdy jediná její částice dokáže v kůži udržet až tisíc molekul vody.

Syncare MULTI LIFT 100 procentní krémové sérum s kyselinou hyluronovou dokáže viditelně vyhladit, zjemnit a omladit pokožku. Dopřejte si luxusní péči bohatým dermokosmetickým sérem s hlavní účinnou látkou kyselinou hyaluronovou. Budete překvapeni, jak rychle sérum působí. Při jeho pravidelné aplikaci vás pleť odmění jemným, hebkým a mladistvým vzhledem.

SynCare péče o pleťA pokud dáváte přednost krémům, pro zpevnění a hydrataci můžete použít denní krém SynCare se 100 procentní  kyselinou hyaluronovou. Určitě oceníte jak lehký a přitom bohatě výživný je tento krém. Kombinace čisté 100 procentní kyseliny hyaluronové, rostlinného lipidu skvalanu a regeneračního vitaminu E propůjčuje krému mimořádné omlazující účinky. Existuje ve 2 variantách - denní i noční. Součástí řady je také speciální oční krém. Má jemné složení, které pečuje o jemnou pokožku očního okolí. Podporuje její tonus, hydratuje a vyhlazuje.

Přípravky Syncare se 100 procentní kyselinou hyaluronovou dostanete v kosmetických salonech nebo lékárnách. Seznam kosmetických zařízení, které pracují s dermokosmetikou Syncare najdete na www.syncare.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chcete vypadat mladě a svěže?:

Chcete vypadat mladě a svěže?
Chcete vypadat mladě a svěže?
Chcete vypadat mladě a svěže?
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jak těch 15 minutek vždycky uteče... Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
druhé
Obrázek uživatelky
profil
02. 11. 2016 21:08 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
02. 11. 2016 21:03 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
02. 11. 2016 20:57 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
Obrázek uživatelky
profil
druhé Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
zlato Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles