8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlap, co se bojí své ženy

6. 11. 2011 | Vaše příběhy
Už je to pár let nazpět. Bylo to v době, kdy jsem dojížděla za prací do Prahy. Pracovala jsem v jednom obchodě, dvanáctihodinové směny a pouze v noci. Zkraje to šlo, ale po nějakém čase začala přicházet nepřekonatelná únava při zpátečních cestách.

Dojížděla jsem 60 kilometrů - tak něco kolem hodinky. A  po celonočním shonu kolem regálů, to bylo až moc. Někdy cestou přišla taková krizovka, že jsem musela zastavit někde u krajnice a vystoupit a „nadýchnout se“. To se člověk probral. Jenomže po nějakém čase už ani to nefungovalo. Měla jsem  tak rozházený biorytmus, že jsem nemohla přes den pořádně spát a chodila jsem do práce unavená.  To se všechno potom odráželo na mém cestování. Občas přišel mikrospánek.

Já tomu říkám zákeřná nemoc. Přichází nečekaně a asi zezadu - protože člověk ho nevidí. No a jednou takhle, když mě zase zákeřně napadl, najela jsem na přenosné značení na silnici a utrhla si zrcátko a prorazila kolo. No to bylo probuzení. Ne že bych si neuměla kolo vyměnit, ale šrouby byly tak utažené, že jsem to prostě nezvládla. No co teď. Musela jsem stopovat. Po chvíli zastavil starší pán s favoritem, že mi pomůže. Řekla jsem mu, že šrouby nejdou povolit.

Najednou se podíval do auta na „svou milou“ ženu, a řekl, že nemůže, že nemá nářadí.  Asi  to byl podpantoflák a doma by to nevysvětlil. Skočil do auta a byl pryč. Tak jsem se marně pokoušela dál o povolení a najednou zastavila Avie se dvěma muži a hned se měli k dílu. Na nic nečekali a kolo vyměnili. Během chvíle byli hotovi a ani se neumazali - byli to nějací dělníci a měli rukavice. Možná kdyby u sebe měli manželku nebo přítelkyni, taky by mi nepomohli.

Nakonec to dopadlo tak, že asi o kilometr dál je autoservis. Šla jsem se tam zeptat, jestli mají utržené zrcátko a že už delší dobu potřebuji vyměnit výfuk. Byli moc ochotní a než mi vyměnili výfuk, vyhlédla jsem si tam jiné auto. Nakonec jsem si ho koupila. A že jsem u starého vyměnila výfuk??? Kdo by si koupil auto bez výfuku. A tak jezdím s mým miláčkem dodnes, jen jsem změnila zaměstnání a raději pracuji přes den. Ono by  to příště nemuselo zůstat jen u kola.


Oliik - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
mi zmizely penízky???
Obrázek uživatelky
profil
spíš byl neschopnejSmajlíkjinak mikrospánek je pěkný prevít i za bílého dne!!!
Obrázek uživatelky
profil
Ten pocit a vyčerpání z nočnejch směn,už nikdy víc...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám jednu příhodu s mikrospánkem,ale naštěstí ten den mi něco říkalo nejezdi autem!Když jsem jela po celodení šichtě domů staloseto-naštěstí jsem ten hlas poslechla a jela autobusem.TEN POCIT BYL HROZNÝSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
z nočních vozí autobus.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles