Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytré pohádky z lesní mýtinky a z městské zahrádky

23. 11. 2012 | Knižní tipy
Název knihy:
Chytré pohádky z lesní mýtinky
Podtitul: Zvířátka ve světě ekonomie
Autoři: Skořepová Eva, Skořepa Michal
Nakladatelství: Grada
Pevná vazba
Formát: 166× 243 mm
Rok vydání: 2012
Počet stran: 88
Cena: 199 Kč

Veverčák, ptáci pěnkaváci, bobří bratři, mrzutý jezevec, starostlivý jelen a mnoho dalších zvířátek nás zavede na mýtinu u vykotlaného dubu.  Jeden od druhého se učí, jak společně žít: proč se nemá krást, kdy je lepší spojit síly s ostatními a práci si dobře rozdělit nebo třeba, jak užitečné je dávat si pozor na nepoctivce. Není to jednoduché.

Zvířátka ve světě ekonomieVšechno to pískání, bručení a skřehotání, které v lese slyšíme, přeci něco znamená. Mnohdy je dohadování mezi zvířátky stejně napínavé jako mezi námi lidmi. Budou umět zvířátka dodržovat pravidla, na kterých se společně dohodla? A umíme to my, lidé? Když otevřeme tuhle knížku, možná se od zvířátek my, čtenáři malí i velcí, lecče-mu přiučíme. Možná se nám totiž podaří rozpoznat některé ekonomické zákonitosti, které platí po celém světě, tak jako na mýtině u vykotlaného dubu.


Název knihy: Chytré pohádky z městské zahrádky
Podtitul: Zvířátka ve světě financí
Autoři: Skořepová Eva, Skořepa Michal
Nakladatelství: Grada
Pevná vazba
Formát: 166× 243 mm
Rok vydání: 2012
Počet stran: 88
Cena: 199 Kč

Zvědavý pavouček, chytrá myška, nenechavá moucha a spousta dalších zvířátek, které žijí s lidmi ve městech a na zahrádkách, pozorují lidské hemžení. Jsou dobří pozorovatelé, ale mohou se od nás, od lidí, skutečně něčemu přiučit?
Zvířátka ve světě financí
Možná jim vrtá hlavou, proč si lidé tak často předávají ty malé barevné papírky s čísly a obrázky známých lidí, proč strkají do bankomatu ty barevné plastové kartičky nebo třeba jak se rozhodují, jestli si něco koupí na dluh nebo ne. Stačí otevřít tuhle knížku, podívat se do tajů peněz očima zvířátek, a možná se i nám, čtenářům malým a velkým, podaří dovědět něco nového o finančních zákonitostech, které platí všude kolem nás, tak jako v uličce pod blikající lampou.

Tyto knihy Zvířátka ve světě financí a Zvířátka ve světě ekonomie koupíte v knihkupectví a na internetové stránce nakladatelství Grada.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !