Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co je nejlepší na regeneraci jater

13. 06. 2015 | Péče o tělo
Játra jsou pro člověka velmi důležitým orgánem, který slouží jako hlavní detoxikační orgán. Skrze ně se naše tělo pročišťuje a zbavuje je veškerých látek pro naše tělo škodlivých. Včetně toho však mají i spoustu dalších nezbytných funkcí, které ovlivňují fungování, metabolismus a zdraví našeho těla. Doba je však uspěchaná a naše játra tak trpí. Pojďme se proto podívat, jakými prostředky docílíme regenerace jater.

Na mnohých místech se v dnešní době hovoří a diskutuje o detoxikaci těla. Je dobře, že již neřešíme pouze svoji váhu a krásu, ale také zdraví svých orgánů. Lidské orgány, o kterých se příliš nemluví, jsou totiž pro lidské tělo životně důležité. To víme všichni, ne všichni na to však klademe důraz. Detoxikace nám ale zajistí pouze krátkodobý účinek, který nepůsobí ani preventivně, ani léčivě. Víte však, jaká bylinka má na vaše játra jak léčivé, tak preventivní a regenerační vliv?

játra jako nováJátra jako nová

Na regeneraci jater má vynikající vliv ostropestřec mariánský. Ten působí jak preventivně, tak léčivě. Bylinka dokonale regeneruje jaterní buňky a zajišťuje tak zdokonalení funkce jater.

Léčivé účinky ostropestřce

Ostropestřec mariánský však nepůsobí pouze regeneračně, ale také léčivě. Používá se při potížích spojených s onemocněním jater, jako jsou cirhóza, žloutenka nebo infekční mononukleóza. Bylinka se dá používat jak dlouhodobě preventivně, tak i při akutních problémech.

Co se týče preventivního působení, má ostropestřec ochranné účinky před ztučněním jater, pomáhá i ke zlepšení funkce jater či proti vytváření žlučových kamenů. Neustále se tu hovoří pouze o játrech, pravdou však je, že ostropestřec působí i při psychických problémech, například proti depresím.

Jak ostropestřec užívat?

Ostropestřec mariánský můžete užívat klasicky v podobě tablet či čaje. Další možností je užívání či vnější aplikace oleje či tinktury.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Silymarin duo mi přímo doporučil doktor. Mám horší stravovací návyky a tak můžu aspoň svým játrům pomáhám.
Obrázek uživatelky
profil
užitečný článek..asi zajdu do lékárny
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles