Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.06. 2024
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dieta u sousedů

4. 02. 2012 | Vaše příběhy
Je to přibližně dva roky zpět, co se sousedovic děvčata rozhodla, že zkusí nějakou dietu ,,zaručených koktejlů,, a během jednoho měsíce měl být jejich úbytek na váze nějak kolem deseti kilogramů. Zkoušel jsem se jim mimo jiné i já jejich koktejlovou dietu rozmluvit.

Říkal jsem jim, že bez zvýšené pohybové aktivity o tak dobrém výsledku pochybuji, ale marně. Nedaly si od nikoho poradit ani nevyhledaly odborníka, jelikož zřejmě vidina a touha rychle zhubnout byla větší a tak začaly se zamýšlenou dietou. Po týdnu jejich diety už to soused nevydržel a dopadlo to tak, že jsme jej pozvali a začal k nám docházet na obědy, jelikož časy, kdy mu jeho žena i dcera vyvařovaly jeho oblíbenou svíčkovou i jiné jeho oblíbené omáčky, smažily mu bavorské vdolečky a další kalorické dobroty nebo ,,kalorické bomby,, chcete-li, byly ty tam.

Tak jsme se mu snažili alespoň trochu tohle období diet doma plné koktejlů apod. usnadnit a překlenout. Nicméně musím konstatovat, že po cca čtyřech týdnech přeci jen viditelně nějaká kila dolů byla na jeho děvčatech znát. Bohužel do roka se u nich projevil tzv. jojo efekt a kila měla zpět i s několika dalšími kilogramy navíc. Osobně jsem moc rád, že jsem zatím doposud nikdy žádnou dietu ani ze zdravotních důvodů držet nemusel a jinak mám zřejmě dobré ,,spalování,, a doufám, že snad ani v budoucnu nebudu muset. Je to jistě velmi těžké a chce to pevnou vůli a hlavně vydržet odolat všem těm dobrotám, které jsou v dnešní době k dostání.

A jak to dnes v médiích občas sleduji, tak je to u těch diet zřejmě opravdu hlavně o úpravě stravovacích návyků a výběru těch správných a kvalitních surovin a nepřejídání se, a také myslím i o pravidelném sportování. I když dietu nedržím, musím se přiznat, že v obchodech u potravin sleduji několik posledních let etikety nejen já, ale i zbytek rodiny, co vlastně daná potravina, kterou nakupujeme, obsahuje a vybíráme je především podle kvality použitých surovin. Na slazení nápojů atd. pak např. u nás doma používáme skvělou rostlinku, která má název Stevia rebaudiana a je opravdu doporučeníhodná.

josef7777 - čtenář
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dekuji Vam za pekne komentareSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tady jsem Vam nasel jeden z mnoha odkazu na stevii rebaudianu, ktere na internetu jsou a je zde o ni celkem dosti napsano.SmajlíkSmajlíkSmajlík

http://www.garten.cz/a/cz/7361-stevia-rebaudiana-stevie-sladka/

Obrázek uživatelky
profil
tu rostlinku si koupím..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
stévii znám, zajímavá rostlinka. I když člověk nedrží nějakou dietu, měl by sledovat, co vlastně jí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles