Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nemáte Pleska Mekkvína?

17. 01. 2014 | Vaše příběhy
Moje tchyně je doopravdy úžasná babička. Pro děti by se roztrhala, rozkrájela a také uběhala. Zvlášť, když sháněla dárky na vánoce. V hračkářství pak často dochází k úsměvným scénám.

Červené autíčka Bleska určitě nemusím představovat žádné mamince malého kluka. I u nás se chytilo a drží se - už třetím rokem. Synek už je sice školák, ale nijak mu to nevadí. Nosí  do školy hrdě batoh s tou červenou okolečkovanou příšerkou a je spokojený. Letos si babička umínila, že mu také něco sežene. "Nemáte Pleska Mekkvína?" ptala se hojně v hračkářstvích, ale nikde nic nepořídila. Po několika dnech mi volala, jakže se to vlastně píše. Nadiktovala jsem jí fonetický přepis a během dvou sehnala krásné školní desky, povlečení a malého plyšového Bleska.

Nemáte Pleska Mekkvína?Podvou dnech mi volala znovu: "Sehnala jsem toho pokémona, co Gábísek tak chtěl." Zarazila jsem se. Na pokémonech teď ulítává naše malá, to bude asi mýlka. "Ne, ne, tamtoho vošklivýho, co má rád rybišky." "Myslíš gluma?" "Jo, jo." Pan Tolkien by se asi divil, kdyby mu po Středozemi pobíhali japonští animovaní tvorečkové, ale nevadí. Další krásný dárek byl na světě a o to přece šlo.

Dcerka Gábinka je náročná o něco méně. Ke štěstí jí momentálně stačí poníci a je úplně jedno, jestli jde o předražené hračky z televize nebo normální pěkné hračky za přívětivý peníz. K vánocům ale dostala malého mluvícího jednorožce a nastal problém. Pro naši babičku je to prostě poník a hotovo, což zase nechápe Gábinka. "To je jednolozec, babi," ozývá se každou chvíli z obýváku a já se musím smát.

Čekám, co si na na nás babička vymyslí příště. Gábísek si momentálně ze školy přinesl náklonost k marvel vesmíru - avengers, x-meni a bůhvícoještě. Samotné mi z toho jde hlava kolem, ale naše babi si určitě nějak poradí. Jen doufám, že si to nesplete třeba s transformery.

Notburga
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Pobavilo mě to. Jenomže se sama neorientuji v těch nových hračkách.
Obrázek uživatelky
profil
tak já bych byla taky tápající babičkaSmajlíkSmajlíkSmajlíktaky jsem občas nevěděla o čem vnučka mluvíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný článek a úsměvný. SmajlíkTaké mám v těch názvech galymatyáš. Když mají vnuci narozeniny nebo na Vánoce, starší syn, který bydlí také v našem městě, tak mu vzdy řeknu ať koupí co kluci potřebují, zaplatím mu to a klukům to zabalím a dám. Mladší syn, který bydlí v Čechách pošlu peníze, on má zase 2 holky, tak jim koupí a řekne že to posílá babička. A myslím, že je to tak nejlepší. SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
MOC PĚKNÝ ČLÁNEKSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsem se chvílemi také viděla, ale já si dělám ostudu jen v rodině. Když jdu něco kupovat do obchodu, mám to od mladých nastudované - polopaticky napsané, tak jsem se až do nedávna vždy trefila. Na poslední Vánoce už jsem žádné, mně nesrozumitelné dárky nekupovala.
Pěkný článek!SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka