Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobře namazaný stroj

24. 08. 2020 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Mladé a zdravé tělo většinou šlape jako dobře namazaný stroj. Postupem času se ale jeho součástky opotřebovávají. Zejména pokud pravidelně sportujeme, měli bychom svému pohybovému aparátu dopřát to, co tolik potřebuje, a totiž vhodnou výživu, kterou můžeme podpořit doplňky stravy obsahující kolagen.

Stavení hmota pojivových tkání


Kolagen potřebuje k pohybu každý. Jedná se totiž o nerozpustnou bílkovinu, která tvoří základní stavební hmotu pojivových tkání. Tvoří neuvěřitelných 25–30 % všech bílkovin v těle savců.

Colafit Extra StrongV současnosti je známo nejméně 28 rozdílných typů kolagenů. V lidském organismu je nejrozšířenějším z nich kolagen typu I. Molekuly kolagenu typu I se řetězí a tvoří silná vlákna a svazky, které už mohou být viděny pouhým okem. Tento typ kolagenu se vyskytuje např. ve šlachách, vazech, kostech, ale také v pokožce, zubech či dásních.


Naše tělo si kolagen umí vytvořit samo, jenomže už od 25 let bohužel člověk pomalu tuto schopnost ztrácí, což se projevuje stárnutím kůže, problémy s vlasy i nehty, ale především bolestmi kloubů.




Extra dávka čistého kolagenu

doplněk stravy
Colafit Extra StrongDoplněk stravy Colafit Extra Strong je ideální při zvýšené zátěži pohybového aparátu. Extra velká pěnová kostka obsahuje totiž nejen vyšší dávku čistého, krystalického kolagenu typu I, ale i vitamin D pro podporu správné funkce kostí a svalů a betakaroten dodávající kostičkám specifickou barvu. V Colafitu Extra Strong jsou zachovány veškeré výhody tradičního Colafitu, který je oblíbený zejména pro jednoduché užívání v podobě měkkých pěnových kostiček. Ty se dobře polykají i bez zapíjení, jsou lehce stravitelné a neobsahují další přídavné látky či umělá barviva, které by zbytečně zatěžovaly organismus.

Vybírat můžete z celé řady variant doplňků stravy v jedinečných měkkých kostičkách – od klasického čistého Colafitu, přes prémiová balení Colafitu s vitaminem C. Myšleno je samozřejmě i na děti, kterým je určeno balení Colafit Junior s jahodovou příchutí. Pro lokální použití poslouží krém Colafit Akut Pro.



Colafit
Produkty Colafit jsou na trhu již více než 20 let, v současné době je nejprodávanější značkou ve své kategorii v lékárnách v Česku i na Slovensku.

Více informací naleznete na www.pripravky-aurovitas.cz a www.colafit.cz.


přípravky Colafit







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !