Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dopisy z dětských domovů Ježíškovi

30. 11. 2011 | Zajímavosti
Za pár týdnů jsou tu vánoční svátky. Udělejte veselejší Vánoce dětem z dětských domovů. Rozdávejte radost dětem společně s nadací Naše dítě prostřednictvím tradičního vánočního projektu Dopisy Ježíškovi. Pomůžete splnit vánoční přání téměř pěti stům dětí ze čtrnácti dětských domovů z různých míst České republiky.

Vánoční strom letos zdobí více než 470 dětských přání a tajných snů. Dopisy Ježíškovi najdete v předvánočním období od 18. listopadu do 20. prosince 2011 v prostorách obchodního centra Europark v Praze Štěrboholy. Stačí, když si vyberete konkrétní přání a zakoupíte dětem některý z vysněných dárků, který přinesete zpět pod vánoční strom. Dárky před Štědrým dnem slavnostně zabalíme a rozvezeme do všech čtrnácti dětských domovů.

Dopisy z dětských domovů JežíškoviDopisy dětí z dětských domovů Ježíškovi jsou už řadu let srdeční záležitostí přední české zpěvačky Heleny Vondráčkové. Ta je dlouhodobě patronkou nadace Naše dítě a zároveň patronkou tohoto oblíbeného vánočního projektu. Letos se opět můžete těšit na její pěvecké vystoupení spojené s autogramiádou. V OC Europark Praha Štěrboholy se osobně s Helenou Vondráčkovou můžete setkat v sobotu 3. prosince 2011 od 14.00 hod.

Přání dětí z dětských domovů letos podpoří řada dalších známých osobností. Těšit se můžete na televizní rosničku Radku Kocurovou nebo herečku Markétu Hrubešovou. Zábavný program s jejich osobní účastí si nenechte ujít v OC Europark Praha Štěrboholy v sobotu 17. prosince 2011 od 14.00 do 17.00 hod.

„Vánoce jsou citlivým obdobím pro každého z nás a jsem ráda, že nezapomínáme na děti, které žijí v dětských domovech bez láskyplného rodinného zázemí. Moc mě těší, že mě nadace Naše dítě oslovila k účasti na Dopisech Ježíškovi. Neváhala jsem a také jsem si vybrala jedno z dětských přání, které jsem splnila. Snad tento vánoční dárek vykouzlí šťastný úsměv,“ říká moderátorka Radka Kocurová.

„Plnit přání dětí z dětských domovů je krásným vyjádřením lidské sounáležitosti. Všichni víme, že každé dítě si zaslouží šťastnou a spokojenou rodinu, což je bohužel v mnoha případech velmi těžké. V předvánočním čase přijďte a společně s námi vyjádřete podporu opuštěným dětem alespoň tím, že jim splníme jejich vánoční přání, která se dají splnit snadno,“ říká ředitelka Zuzana Baudyšová z nadace Naše dítě.
 
Nadace Naše dítě oslavila letos svoji plnoletost. Pomáhá týraným, zneužívaným a opuštěným dětem již osmnáct let. Dlouhodobě podporuje desítky dětských domovů a pomáhá hradit volnočasové a vzdělávací aktivity opuštěných dětí. „Děkujeme všem laskavým lidem, kteří přijdou zakoupit vánoční dárek pro děti z dětských domovů prostřednictvím projektu Dopisy Ježíškovi,“ dodává ředitelka nadace Zuzana Baudyšová.


Zdroj: Nadace Naše dítě

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dopisy z dětských domovů Ježíškovi:

Dopisy z dětských domovů Ježíškovi
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles