8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Festival Benátská noc 2013 nabízí bohatý program

26. 07. 2013 | Kultura
21. ročník festivalu Benátská noc je svým programem připraven na všechny fanoušky! Benátská Noc 2013 začíná ve čtvrtek 25.7. 2013! Areál ve Vesci u Liberce je připraven na všechny návštěvníky – od čtvrtka až do nedělní noci.

Na místě festivalu Benátská noc 2013 budou v prodeji nejen permanentky, ale i jednodenní vstupenky. Díky předpovědi počasí slibující krásné letní dny, budou připravena i sněžná děla na zchlazení programem i teplotou rozpálených těl všech fanoušků.

Už od dnešního dne lze na web kameře festivalu Benátská noc 2013 sledovat finální dokončovací práce v areálu, stejně tak jako objednat si místo v kempu, či zjistit další možné aktuální informace o festivalu Benátská noc.

Festival Benátská noc nabízí bohatý programTradičně je pro festival Benátská noc 2013 připravena kyvadlová doprava zdarma ve spolupráci s Libereckým krajem a Dopravním podnikem města Liberec. Pamatovali jsme ani na skalní fanoušky vystupujících formací a máme pro ně zajištěny autogramiády včetně headlinerů! Nezapomeňte, že jenom na letošním ročníku Benátské noci, můžete získat podpisy skupin Nightwish, James, Sabaton a dalších.

Festival Benátská noc 2013 startujte už ve čtvrtek 25.7. 2013 v 17:30! Poslední tóny letošního ročníku zazní v neděli kolem deváté večer. Benátská noc nabídne opět velmi atraktivní program, ve kterém se objeví: Nightwish, James, Sabaton, Miro Žbirka a Moravská filharmonie Olomouc, Sunrise Avenue, David Koller, Pražský výběr, Xindl X, Charlie Straight, Aneta Langerová a desítky dalších. 

Festival Benátská noc se zapojuje i do projektu Čistý festival – bude se třídit odpad, zavedeme vratné kelímky, atd.

Festival Benátská noc 2013 nabízí i letos bohatý program.
Přijďte se přesvědčit ve dnech 25.7. 2013 – 28.7. 2013


Zdroj, foto: Benátská noc
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !