Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Festival Maloskalská noc nabídne bohatý program

22. 06. 2013 | Kultura
Návratem k tradici konání kvalitního hudebního festivalu v Malé Skále bude první ročník jednodenního festivalu Maloskalská noc (22.6. 2013). Účast přislíbili skutečně hvězdy české a slovenské populární hudby a rozhodně nezapomeneme ani na nejmenší. Festival je totiž koncipován jako jednodenní a rodinný.

Tomu je přizpůsobena dramaturgie. Hlavně pro děti tu bude celá řada doprovodných aktivit: velká dětská herní zóna, malování na obličej, skákací hrad, rychlostní modely autíček, pro celé rodiny od dopoledních hodin neckyáda na Jizeře, čtyřkolky či lukostřelba.  Samozřejmostí festivalu Maloskalská noc bude kvalitní občerstvení, stálá služba a kojící koutek. Těšíme se na vás! Program festivalu s názvem Maloskalská noc začíná už v 14:00, v sobotu 22.6. 2013.

Festival Maloskalská noc nabídne bohatý programProgram festivalu
Maloskalská noc oživí:


Richard Müller


Ikona česko-slovenské populární hudby. Novinář, scénárista, fotograf, ale hlavně zpěvák, textař a skladatel. Začínal se skupinou Banket.  Tuto éru charakterizuje například píseň Po schodoch.  Jeho první sólové album Neuč vtáka  lietať vyšlo v roce 1992. Jeho aktuálním albem je album s názvem Eště z roku 2011. Během své hudební kariéry nahrával Richard Müller s významnými českým, slovenskými, ale i zahraničními muzikanty. Zpíval na albu Potměšilý host dvojice Horáček – Hapka. Mezi jeho nezjnámější písně patří například Štěstí je krásná věc, Nahý, Baroko, Nočná optika, Milovanie v daždi a další.

Mig21

Stálice tuzemské hudební scény, festivalových a klubových pódií. Hudební skupina, jejímiž členy jsou Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Tomáš Kurfirst (baskytara). Charakteristickým znakem jejich textů je svébytná poetika, ovlivněná zpívajícím hercem Jiřím Macháčkem.  Společně koncertují od roku 1999. V roce 2001 vyšlo jejich první album Snadné je žít. Posledním vydaným počinem je CD a DVD  Mig21 a Lelek Orchestra – Naživo z roku 2009.

Eddie Stoilow

Svou kariéru začali v roce 2004 a své první album drze nazvali Best Of. Svou vytrvalostí se stali kapelou, která už má svá pevná místa na mapě koncertních „štací“ po celé ČR. Turné odjeli se skupinami jako jsou  Support Lesbiens (2009) nebo Chinaski (2010). V roce 2011 jim vyšlo nové druhé album Oh, My God!.  Neodmyslitelnou součástí kapely se stal Petr Čech (ano, ten, Petr Čech), který s nimi, pokud mu to fotbalová sezóna dovolí, hraje na bicí.

Anna K

Anně K (vlastním jménem Luciana Krecarová), rodačce z Krkonoš dal osud do vínku lásku k hudbě. Na divadelních prknech divadla Semafor už stála v osmi letech. Vystudovala pražskou konzervatoř a její první sólová deska „Já nezapomínám“ spatřila světlo světa v roce 1993. Od té doby stačila vydat devět desek. Poslední CD/DVD bylo Best Of 93 – 97, které přineslo výběr toho nejlepšího od Anny K. Stihla také proměnit mnohé nominace a dosáhnout tak například na „Andělské ceny“ v roce 1999 za album Nebe jako zpěvačka roku a za stejnojmennou píseň roku, v roce 2006 za zpěvačku roku a za obal CD Večernice. Její poslední album Relativní čas vyšlo v roce 2011.

Rybičky 48

Česká pop-punková kapela z Kutné Hory založena v roce 2002. Původně se jmenovala Banánové Rybičky, ale název byla nucena změnit. V roce 2004 obsadila kapela 3. místo v Naději beatu na radiu BEAT o rok později zvítězili v Bitvě o Sázavafest. V anketě Český slavík 2010 se kapela v kategorii skupina umístila s 946 body na 54. místě. Kapela v loňském roce oslavila deset let své existence. Na svém hudebním kontě má již čtyři vydaná alba, poslední z roku 2011 s názvem Deska roku.

Jaroslav Uhlíř

Notoricky známý muzikant snad všem věkovým kategoriím. Známá je jeho tvorba zejména ve spojení se jmény Eva Pilarová, Karel Šíp a hlavně Zdeněk Svěrák. Za jedny z jeho prvních hitů patří skladby – René, já a Rudolf nebo Holubí dům. Komponoval i hudbu k filmům Ať žijí duchové, Bloudění orientačního běžce, S čerty nejsou žerty, Tři veteráni, Vrchní, prchni, Královna Koloběžka, Vratné lahve, atd. Asi největší hity složil spolu se Zdeňkem Svěrákem, kdo by neznal, Není nutno, Jsem nádraží, Ani k stáru, Holky z Polabí, Semiška, Datel, Krávy, krávy, a mnoho dalších. 

Walda Gang


Walda Gang se prezentuje rockově upravenými písněmi Waldemara Matušky v podání téměř identického dvojníka " Waldy". Dalším zpěvákem je Vláďa Šafránek. Dojem příjemného zážitku dotvářejí skvělí muzikanti a sympatický sbor. O tom, že posluchače Walda Gang baví, svědčí nabité sály a na letních festivalech na tuto kapelu chodí mraky fanoušků.

Pískomil se vrací

Kapela pro kluky a holky, která se líbí i rodičům. Členové kapely Pískomil se vrací vám budou povědomí. Možná i styl písniček vám přijde známý, není to náhoda! Většina postaviček z Pískomila, ale i jeho hosté, se totiž podíleli na repertoáru kapely Kašpárek v rohlíku.

Abba Stars


Skupina ABBA STARS oslavila na podzim roku 2012 devítileté  výročí svojí existence. Během této doby se stala jednou z nejúspěšnějších světových revivalů, odehrála přes 600 koncertních vystoupení u nás i v zahraničí a získala si respekt fanoušků i kritiků. Má na svém kontě 2 CD, mnoho televizních vystoupení a několik zajímavých cen – ta poslední z Francouzské televize FT 1 z podzimu 2009 ze soutěže – nejvěrnější dvojníci na světě! Soutěž sledovalo 70mil lidí. Skupina hraje třicet pět písní od legendární čtveřice a celkovou image doplňuje pět sad přesných kopií kostýmů, ve kterých ABBA vystupovala. Také na pódiové ztvárnění je kladen velký důraz a tak si na své přijde každý fanoušek a milovník originálu. Koncert skupiny je opravdovou a dokonalou kopií koncertu legendární čtveřice ABBA. Jako důkaz slouží i to, že skupina byla na základě nahrávek pozvána do rodiště skupiny ABBA - Švédska, na přehlídku ABBA revivalů a na oficiálních světových stránkách skupiny ABBA má v konkurenci třiceti revivalů z celého světa jedno z absolutně nejlepších hodnocení.

Festival Maloskalská noc s bohatým programem proběhne 22.6. 2013

Festival Maloskalská noc

Vendula Vrablová
Chytrážena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !