8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilování s Vodouchem na TV Nova

17. 07. 2012 | Televizní tipy
Úterní prázdninové večery budou od 21:25 hod. patřit novému zábavnému pořadu - Grilování s Vodouchem. Pořad Grilování s Vodouchem přinese kromě netradičních tipů a rad na grilování také zábavu a zajímavá setkání. Letní speciál nabídne grilovací recepty z masa, ryb, brambor, ovoce, zeleniny a z mnoha dalších surovin.

Diváci se mohou v pořadu Grilování s Vodouchem těšit na kvalitní, ale zároveň levné grilování, na tipy, jak si udělat grilovací pohodičku na zahradě. Češi jsou grilovací národ, ale většina jich bohužel griluje špatně, takže si ukážeme základní postupy, rady a tipy jak správně, efektivně a jednoduše grilovat,“ říká autor a moderátor pořadu Grilování s Vodouchem Ivan Vodochodský.

Grilování s VodouchemV prvním díle Grilování s Vodouchem, nesoucím se v duchu hesla „za málo peněz hodně muziky“, předvede Ivan Vodochodský recepty ze surovin, které má běžná rodina obvykle vždy k dispozici.

Hosty prvního dílu Grilování s Vodouchem budou Kristýna Leichtová s Ladislavem Ondřejem a Matouš Ruml.

Ivan Vodochodský jim ukáže, že nemusí mít hromady peněz, aby si udělali báječný pestrý a chutný grilovací mejdan. Na programu budou grilovaná žebra, špekáčky na pivu, musaka, tortilly, toasty a grilovaný banán s rumem

V dalších dílech pořadu Grilování s Vodouchem se diváci mohou těšit například na recepty, které uspokojí pořádné chlapské chutě i mlsné dětské jazýčky nebo tipy pro přípravu lehkých a zdravých dobrot na grilu.

Grilování s Vodouchem sledujte od 17.7. 2012 každé úterý ve 21:25 hodin na TV Nova.


Zdroj, foto: TV Nova

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nepřijdou s něčím novym, ale kopiruji se pořady. Myslim, ze to je Šefkuchar na grilu? Se Zděnkem Pohlreichem?
Obrázek uživatelky
profil
mě absolutně nenadchnul, taky jsme přepli Smajlík
A o zábavném pořadu snad nemůže být ani řeč, stejně jako o kvalitním grilování Smajlík - "po americku" grilovat něco zalité v cole, to na mě bylo moc...
Obrázek uživatelky
profil
ubohý - přepla jsem !!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles