Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - 11.12. 2017

11. 12. 2017 | Televizní tipy
Svobodná maminka Petra, nesmělý optimista René a romantický dobrodruh Josef spějí do finále své cesty za láskou. Všichni tři si užívají dovolené s vybranými finalisty a společně strávený čas mimo domov vztahy pořádně prověří. Petra bude mít svým nápadníkům co vysvětlovat, Josef má ze svých dvou dam pořádně zamotanou hlavu a René je zcela omámen mořem, které vidí vůbec poprvé. Uvidíte už v pondělí 11. prosince ve 21.30 na Primě v závěrečném díle seznamovací show Hledá se táta a máma.

Hledá se táta a máma - 11.12. 2017Hledá se táta a máma – 11.12. 2017:


Na dovolené tatínků a maminky hledajících lásku nebude jen slunce a relax, na všechny totiž čeká poslední rozhodnutí. Najdou Petra, René a Josef lásku a bude jim i opětována? Rozhodnutí to nebudou snadná… A jak se s prohrou vyrovnají ti, kteří byli odmítnuti?

Před odjezdem na dovolenou má René před sebou ještě poslední návštěvu u Růženky. Moc se ale nevyvede, jeho vyvolená nápadnice jej totiž nepozve k sobě domů – rodiče jí to zakázali a René je zklamaný. Navíc má ještě stále plnou hlavu Veroniky, jejíž chladný přístup mu nedá spát. To, co tušil, se mu vzápětí potvrdí. S pravým důvodem změny jejího chování je konfrontován při vyřazování. Veronika se totiž vrátila ke své staré lásce. Reného tato informace ani moc nepřekvapí, navíc už se těší k moři, kde si to chce se svými finalistkami užít. Bude to pro něj i syna Járu poprvé, co se k moři podívají. Změní se ve slunné Itálii jeho city a vybere si partnerku, kterou hledá?

Josef si dovolenou ve Vysokých Tatrách už několik dní užívá s Radkou a Silvou. Řevnivost mezi oběma ženami se stupňuje a Radce pomalu dochází, že těm dvěma zřejmě jen „dělá křena“. Svůj boj o Josefa ale nevzdává a zbraně rozhodně ještě neskládá. Podaří se jí Josefovo srdce ulovit, nebo si sebevědomá Silva situaci ohlídá a o lásku se svým vyvoleným se připravit nenechá? A jak je na tom Josef? Má už on sám jasno? Prý na 95 procent ano…

Maminka Petra si užívá sicilského slunce s Liborem a Romanem. Oba jsou připraveni o ni bojovat. Roman si nechce nechat ujít svou již třetí šanci a snaží se Petru získat. Zdá se však, že ona má blíž k Liborovi, který se v její nepřítomnosti trápí. Petra mu chce vrátit dobrou náladu, svými sympatiemi k němu se netají, dokonce neváhá s Liborem zmizet na pokoji, kde můžou své city naplno projevit. Situaci ale nečekaně zkomplikuje anonymní dopis, který tvrdí, že Petra ve skutečnosti lásku nehledá a partnera má.

A údajně ne jednoho, je stále aktivní na seznamkách a muže prý střídá jako ponožky a jen je využívá. Petra obvinění statečně čelí, vypadá to podle ní na útok zhrzeného milence. Libor je připraven ji proti komukoli bránit, ale i tak v něm dopis zavrtal červíčka pochybností. Co když je na něm něco pravdy? Libor se obává, že si jeho vyvolená nakonec nikoho nevybere. A poslední vyřazování na sluncem zalitém ostrově začíná opravdu dramaticky. Jak se Petra nakonec rozhodne?

Sledujte desátý díl seznamovací show Hledá se táta a máma v pondělí 11.12. 2017 ve 21.30 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hledá se táta a máma - 11.12. 2017:

Hledá se táta a máma - 11.12. 2017
Hledá se táta a máma - 11.12. 2017
Hledá se táta a máma - 11.12. 2017
Hledá se táta a máma - 11.12. 2017
Hledá se táta a máma - 11.12. 2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !