Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlídací plyšový pejsek

10. 10. 2020 | Vaše příběhy

Když byl můj syn malý, měl plyšového pejska – usínáčka. Rád s ním spal, a tak se pejsek zabydlel v jeho postýlce. Časem nás napadlo, že do pejska vystřihneme otvor, který opatříme zipem, a do něho se bude ukládat pyžamo. Dnes se takovéto hračky prodávají jako „pyžamožrouti“ a jsou mezi dětmi velmi oblíbené. Od této chvíle byla postýlka vždy uklizená a pyžamo na svém místě.

 

Jednou jsme odjížděli na dovolenou do ciziny. Balili jsme vše potřebné. Zvažovali jsme také přibalení pejska, ale měli jsme hodně zavazadel. Tak jsme se rozhodli pejska nechat doma a syn se smířil s tím, že mu plyšák bude hlídat jeho postýlku.

„Aby se ti v ní nezabydlelo nějaké strašidlo,“ řekl manžel. Syn se s takovým vysvětlením smířil.

 

Užili jsme si příjemnou dovolenou v zahraničí, z které jsme se po deseti dnech vraceli zpět domů, do města. Vůbec se nám nechtělo. Náš syn plakal. Zase jsme využili pejska. Připomněli jsme mu, že na něj čeká, hlídá postýlku a už se na něj těší.

„I já se těším na něho,“ řekl syn a s odjezdem se smířil.

 

Doma nás čekalo nemilé překvapení. Už když jsme stáli u vstupních dveří do bytu, bylo zřejmé, že něco není v pořádku. Odemykat jsme nemuseli, dveře byly jen přivřeny. Uvnitř bytu byl hrozný nepořádek. Všechny skříně, skříňky, vázy, hrnky, křesla, vše bylo otevřené, převrácené a vzhůru nohama. V ložnici jsme měli rozházené také peřiny na manželské posteli. Zdálo se, že jediné, co zůstalo netknuté, byla dětská postýlka. Okamžitě jsem běžela do skříňky, ve které jsme měli uložené cennosti. Byly tam šperky po mé babičce, mé zlaté i stříbrné šperky, veškerá hotovost, kterou jsme tehdy měli, cenné hodinky po dědečkovi a další poklady. Ve skříňce nezbylo nic. Málem jsem se kácela k zemi. Celá jsem se třásla. V tu chvíli mě můj muž chytil za ruku, pohladil a vedl k postýlce našeho syna. Nechápala jsem, proč se zajímá o dětskou postýlku, když jsme přišli o všechno.

Manžel rozepnul zip na bříšku pejska. Proč, když je v něm jen pyžamo?

Mýlila jsem se. Jak jsem se hned přesvědčila, můj prozíravý manžel uložil do pejska veškeré šperky, peníze, hodinky a vše, co mělo cenu. Zloději se museli smířit jen s křišťálovou vázou a pár zavařeninami, které nám tehdy odcizili. Policii jsme zavolali i přesto, že se nám dohromady nic cenného neztratilo. Pachatele, jak se stává, nechytili. Nám to ale tolik nevadilo. Díky plyšákovi nám žádná velká škoda nevznikla.

 

Hlídacího plyšového psa máme dobře schovaného. Jednou určitě poslouží našim vnoučatům.

 


čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Hlídací plyšový pejsek:

Hlídací plyšový pejsek
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný příběh Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles