Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hubnutí v práci půjde s krabičkami raz, dva.

27. 08. 2020 | Diety
Hodně lidí se stravuje prostřednictvím zaměstnavatele ve firemních jídelnách či v restauracích a notná část lidí si nosí jídlo z domova. Věděli jste, že si může zařídit komfortní dovoz jídla, které je připraveno z kvalitních surovin a pod dohledem nutričního týmu? Možností jsou třeba krabičky od Zdravého stravování. Ty vám uspoří čas, dodají vašemu jídelníčku surovinovou i chuťovou pestrost, naučíte se jíst podle zásad zdravé výživy a ještě po nich můžete zhubnout. Nestačí? Přidáváme další důvody, proč stojí za to krabičkovou dietu vyzkoušet.  

Pravidelnost


Vybavte si váš typický pracovní den. Pravděpodobně to bude jeden velký úprk, kdy jídlo jíte v rychlosti a za pochodu. „Ve vykresleném scénáři se pozná mnoho z nás. Pro hubnutí a naše zdraví je velmi důležitá pravidelnost a kvalita jídla. Pokud se jídlo podaří rozdělit do 5 jídel denně, bude to ideál. Má to hned několik výhod, nebudeme mít hlad a tedy sklony se přejídat, tělo nebude mít potřebu dělat si zásoby na horší časy a správnou skladbou živin můžeme ovlivnit nesoustředěnost a únavu,“ upozorňuje nutriční specialistka Mgr. Kateřina Šimková za Zdravého stravování.

Zdravé stravováníVýjimky v jídelníčku


Vegani, lidé s intolerancí na laktózu, nebo ti, kdo potřebují kvalitní bílkoviny pro stavbu a regeneraci svalů, to budou mít ještě složitější, pokud si jídlo nepřipraví sami doma. Okruh specializovaných restaurací, které budou schopné splnit vaše nároky, asi nebude nepřeberný. Chcete zhodnotit vaše úsilí v posilovně a podpořit rýsování postavy optimální stravou? Potom budete preferovat ve stravě kvalitní bílkoviny a komplexní sacharidy. „Krabičková dieta je skvělá v tom, že umí uspokojit různé stravovací nároky. Pro lidi s intolerancí na laktózu používáme suroviny se sníženým obsahem laktózy nebo jejich bezlaktózovou variantu, máme i speciální jídelníčky pro sportovce či vegany nebo i lidi, co nechtějí hubnout, ale jen se stravovat zdravě. Každý si najde to své. Máme databázi více jak 20 000 receptů tuzemské i zahraniční gastronomie,“ dodává nutriční specialistka Šimková ze Zdravého stravování.


Mějte pod kontrolou co jíte


V restauraci či bistru pod ruce kuchaře nevidíte, a tak maximálně můžete zhodnotit výslednou chuť a strukturu jídla, což není dostačující. „Zvolíte-li cestu krabičkové diety, tak jídlo bude připravováno nutričním a kuchařským týmem, budete mít kalorickou hodnotu vhodnou právě pro vás a způsob úpravy pokrmu bude šetrný s menším množstvím soli a tuku. Na každé krabičce navíc budete mít rozepsaný poměr živin,“ uzavírá Kateřina Šimková ze Zdravého stravování. Objednat si můžete až pět jídel denně na celý pracovní týden, ale také jen oběd a večeři, přičemž dovezené jídlo stačí pouze dle instrukcí na krabičce ohřát. Co ještě říct závěrem? Jídlo je čerstvě navařeno den předem a dovezeno na vámi určenou adresu, buď domů, nebo do práce. Teď už stačí jen vyzkoušet a začít hravě jíst a hubnout.   
Zdravé stravování

-Komerční sdělení-



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !