Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Interaktivní kniha Příšerky, s. r. o.

8. 07. 2013 | Knižní tipy
Název knihy: Příšerky, s. r. o.
Nakladatelství: COOBOO
Formát: 125x 90 mm
Vázaná vazba s laminovaným potahem
Počet stran: 32
Datum vydání: 29.05.2013
Cena: 224 Kč

Oblíbení hrdinové filmu Příšerky, s. r. o. Sulley a Mike, tentokrát v interaktivní knížce. Stačí podržet kartu z knížky před webkamerou a otevře se před vámi svět her. Kromě toho se ale dozvíte všechno o příšerkách, které vlastně nechtěly strašit.

Příšerky, s. r. o. je animovaná rodinná komedie z dílny Studia Pixar. Po dvanácti letech se její tvůrci vrátili k oblíbeným postavám siláka Jamese P. Sullivana, přezdívaného Sulley, a jednookého Mikea s přezdívkou Kuliočko, a také do českých kin nyní vstupuje pokračování, tentokrát s názvem Univerzita pro Příšerky. Pokračování to tak úplně není, spíš doplnění o příběhy z let, kdy všechny příšerky ještě chodily do školy.

Interaktivní kniha Příšerky, s. r. o.Knížka připomíná jak první film, tak ten nový. Dozvídáme se tak, že nejlepší kamarádi Mike a Sulley byli na univerzitě nejprve velkými rivaly. Teprve pak se společně stali členy bratrstva těch nejméně děsivých příšerek Oozma Kappa a vyhrají nad obávaným týmem ROK.
A až malé čtenáře přestane bavit číst a prohlížet si obrázky, mohou jednoduše nastavit spouštěcí karty před webkameru a spusit interaktivní technologii. Pak se na obrazovce objeví Sulley, Mike a Randall připravení ke čtyřem hrám.

Ukázka z knihy Příšerky, s. r. o.:


Univerzita pro příšerky, založená již v roce 1313, patří k předním vysokým školám ve světě příšerek. Je to skvělé místo, kde je možné studovat umění strašení

Až vyrostu...

Když byli Sulley, Mike a Randall (přezdívaný „Randy“) studenty vysoké školy, nepřáli si, aby z nich byli hráči fotbalu nebo popové hvězdy – snili o tom, že se stanou strašidly. Být strašidlem je pro příšerku to nejhrdinštější a nejvíc vzrušující povolání. Mike, Sulley i Randall chodí na Univerzitu pro příšerky a doufají, že se jim jejich sny splní.

Senza škola


Na Univerzitě pro příšerky můžete studovat cokoli – počínaje strašením, technikami otevírání dveří, humanitními obory a strašidelnostmi a konče přírodními vědami, podnikáním a navrhováním zásobníků na křik. Po skončení výuky můžete chodit do uměleckého, divadelního, pěveckého či sportovního kroužku, nebo se dokonce stát členem některého z univerzitních bratrstev či sesterstev.

Společně to půjde

Sulley a Mike jsou na Univerzitě pro příšerky velkými rivaly, ale nakonec oba vstupují do bratrstva Oozma Kappa, aby se zúčastnili strašidelných her. Členy Oozmy Kappy jsou ty nejméně děsivé příšerky, se kterými se můžeš setkat. Mike je ala přesvědčí, že pokud budou spolupracovat, mohou ve strašidelných hrách zvítězit.

Více informací nejen o této knize Příšerky, s. r. o. se dozvíte také na stránkách nakladatelství Albatros Media.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !