Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak jsem nevědomky „kradla“ v supermarketu

11. 07. 2017 | Vaše příběhy

Když byl syn ještě malý, v kočárku, byl v našem městě jediný supermarket, kde se mohlo s kočárkem i mezi regály. Ten jsem si oblíbila. V žádném případě bych nenechala dítě bez dozoru, a i kdybych synka vzala s sebou do obchodu, sedačky na vozíku byly určeny mnohem starším dětem. A tahat dítě na rukách, přitom nechat kočárek bez dozoru někde venku, to jsem zavrhla.

Proto jsem nelenila a chodila téměř každý den přes celé město s kočárkem s dítětem až do onoho supermarketu. Tam jsem nakoupila vše pod jednou střechou a měla jsem dítě na očích, pod dozorem.

Tehdy se mezi regály ke mně přidali nějací mladíci. Byli čtyři a obstoupili kočárek. Začali na mého syna žvatlat a rozplývali se nad jeho roztomilostí. Ano, občas se stalo, že nějaká paní na ulici promluvila k malému, nebo mi sdělila, jak je krásný. Syn byl opravdu k zulíbání. Ale aby mě oslovili takto mladí kluci? Být to na ulici, bála bych se, že mi chtějí dítě unést. Jako každá máma jsem byla ovšem ráda, že mé dítě zaujalo. A tak jsem nechala mladíky, aby dělali grimasy na mého syna. Tomu to také očividně nevadilo. Nejdřív jen kulil očka, ale pak se hlasitě rozesmál. Kluci mě při nákupu zdrželi, ale můj syn byl spokojen, a to bylo hlavní.


Nakoupila jsem, zaplatila nákup u pokladny a vyjela před obchod. Neušla jsem daleko, a kluci tu byli znovu. Tentokrát jsem se už začala bát. Přistoupili ke kočárku, vzadu nadzvedli látku boudičky a začali tahat z kočárku věci, o kterých jsem neměla ani ponětí. Bylo mezi nimi několik balení voňavek, čokolád, žvýkačky, lahev nějakého alkoholu a další drobnosti. Vše naházeli do připravené igelitové tašky, jeden z nich přišel ke mně, podal mi jednu z ukradených čokolád a se slovy: „To je pro malého“ zmizel. A s ním i jeho kumpáni. Stála jsem tam na ulici jako opařená. Zdálo se mi to? Čokoláda v mých rukách mě přesvědčila o tom, že to nebyl jen sen. Vůbec jsem nevěděla, co mám dělat. Kluci byli pryč, takže vrátit se do obchodu a nahlásit krádež by asi nijak nepomohlo.

Nakonec jsem pokračovala domů, kdo jsem měla spoustu práce. Čokoládu jsem cestou strčila jednomu bezdomovci. Rozhodně bych ji, když jsem věděla, že je kradená, nejedla.

Ač jsem to nebyla já, kdo kradl, byla jsem vlastně nevědomým spojencem. Několik týdnů jsem do supermarketu nešla. Bála jsem se, že někdo bude třeba prohlížet záznamy kamerového systému a uvidí, jak kluci cpou lup do mého kočárku. Dokonce jsem měla divný pocit u žaludku, když jsem policisty potkala na chodníku.

Už nikdy jsem nepouštěla nikoho ke kočárku svého syna. Je to už spousta let, ale přesto mám vždy, když nakupuji v supermarketu, takový divný pocit, abych se náhodou nestala nechtěným komplicem nějakého zloděje.


čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jednou jsem až za pokladnou zjistila, že si vzal z regálu flaštičku maggi, podruhé zas ukradl a skoro snědl nemyté rajče z oddělení zeleniny. ...
Obrázek uživatelky
profil
Jednou jsem až za pokladnou zjistila, že si vzal z regálu flaštičku maggi, podruhé zas ukradl a skoro snědl nemyté rajče z oddělení zeleniny. ... Naštěstí mají prodavačky v naší samoobsluze smysl pro humor.

Obrázek uživatelky
profil
Vynalézaví zlodějíčci. A příběh se mi líbil.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles