Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak si přivydělat

21. 02. 2008 | Vaše příběhy
Možná to také znáte. Jste na mateřské dovolené, příjem tedy nic moc, živí vás manžel, a tak si chcete nějak přivydělat. Jak tedy na to?

Na první pohled to vypadá, že těch možností je víc, ale postupně zjišťujete, že se pro vás nic nehodí. Dítě je ještě malé, takže odejít z domu někam na poloviční úvazek nepřipadá v úvahu. Občasná brigáda by sice byla realizovatelná, ale o ničem takovém ve vašem okolí není ani vidu ani slechu. Noční směna např. v recepci v hotelu pro vás také není to pravé.

Nejlepší by byla nějaká práce, kterou by jste vykonávala doma. Ale jaká? Třeba někomu dělat účetnictví, jako moje kamarádka. Ta tomu ovšem rozumí. Ale pokud jste se účetnictvím naposled zabývala na střední škole před 7 lety, nemáte žádnou praxi a ani páru o změnách od té doby, tak se účtařiny rozhodně bát nemusíte.

Jak si přivydělat Další možností je někoho něco učit. Třeba hrát na hudební nástroj. To ale také musíte umět. Opět nic pro vás, tohle se podaří jenom několika málo šťastným. Soukromé lekce cizího jazyka by sice byly o trochu lepší, ale to by žák musel být úplný začátečník, protože zas tak hluboké vaše znalosti nejsou. Doučovat někoho nějaký předmět je sice možné, ale podaří se to spíš výjimečně. Takže co dál?

Přemýšlíte, sednete si k internetu a hledáte. Naleznete dost nabídek práce na prodej něčeho - šperků, parfémů, různé kosmetiky. No, ale zrovna nejste „prodejní typ“. Možná vodu na Sahaře by jste žíznivému prodala, ale jinak si neděláte iluze. Další jsou nabídky na výrobu různých předmětů, skládání obálek, kopírování letáků a kdovíco všechno ještě. V tomto případě ale musíte dopředu poslat nabízejícímu peníze v různě vysoké částce, tzv. registrační či administrativní poplatek. Když peníze skutečně pošlete, zjistíte, že se jedná o podvod. Nakonec rezignujete. Chvíli jste z toho zklamaní, ale nakonec zjistíte, že je lepší veškerý svůj čas věnovat rodině, než se zabývat pochybnými nabídkami nebo dělat špatnou práci za málo peněz.

Pavlice
Chytrá Žena - čtenářka




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj mám dobrý tip na eshop, jedna kamarádka mi to doporučila a něco to vydělá, sice jen asi pár tisíc měsíčně, ale i to se hodí. Jde o to, že musíte nějak sehnat (koupit, nebo po známosti) eshopový systém, který budete mít na internetu a kam budou chodit zákazníci a kupovat si vaše zboží. To si buď můžete doma samy vyrábět, nebo se dá kupovat z velkoobchodů, které ho přivezou až k vám domů.
Práce spočívá v tom, že jednou denně, nebo i víc se podíváte do tohoto shopu a vidíte, jestli si někdo něco objednal. Když jo, tak mu to pošlete. Já měla denně tak 3-5objednávek a na každém balíčku asi 100kč tak si spočítejte, kolik mi to za měsíc vydělalo. (samozřejmě,že jsou k tomu náklady, pořízení too shopu, telefon, nějaká krabice a jednou za den jít na poštu)
Kdyžtak dám doporučení na tu známou. napište na mail: h5p911@gmail.com
Obrázek uživatelky
profil
ahoj, jsem také doma, rok a půl a teď jsem přišla k brigádě - ochutnávky, jistě to všichni znáte, když nakupujete v hypermarketech. Můžu vřele doporučit, je to nárazovka, a skvěle placená - min. 80 kč hod. A taky, vypadnete nachvíli z toho kolotoče.
Tak se mějte.
Obrázek uživatelky
profil
Všechno je to jenom podvod.Několikrát jsem už naletěla,ale peníze jsem nikdy neposlala.
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem toto řešila také, ale už neřeším. Vždy mi odpověděli pochybné nabídky a tak jsem to vzdala. Přemýšlela jsem o úklidu, ale protože manžel dělá na směny, tak to moc dobře nejde. Moji rodiče hlídat nemohou, protože jim je před 70.let. takže jsem to vzdala a raději se uskromním, ale jsem s dětmi a to mi nikdo nevezme.
Obrázek uživatelky
profil
Proč ty lidi dělaj takový podvody s prací na doma,já to nechápu.Taky jsem se párkrát spálila a už mě to nebaví si něco hledatSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles