Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak začít žít! Díl druhý

19. 04. 2017 | Vztahy

Mládí má zelenou a je tu pro každého. A rozhodně to nemusí být jen krátký úsek našich životů. To, jak se budeme uvnitř cítit, jak mladí si budeme připadat, a budeme chtít být, se zaručeně odrazí také na naší tělesné schránce. Jiskra v očích, úsměv na tváři, a každé ranní vstávání s příjemným očekáváním, co nám život přinese – to je náš nový plán. A dnes k němu doplníme další tři rady, které krev v žilách rozhodně rozproudí.


1. Brblání stop

 

Není nic hroznějšího – a hlavně nakažlivějšího - než věčné brblání, lamentování a kritizování. Začněte se na svět kolem sebe dívat veseleji, s nadhledem, a malou dávkou shovívavosti. Alespoň malým obloukem se vyhýbejte morousům, a věčným nespokojencům, protože vám to jinak nedá, zastavíte se s nimi, přidáte se a špatná nálada je na světě. A navíc ji pak celý den šíříte dál kolem sebe, a i vám se začnou lidé vyhýbat obloukem. A to přeci nechcete. Na všem se snažte najít, a hledat, i tu pozitivní stránku, a věřte, že nic není tak strašné, jak se na první pohled zdá.

 

2. Udělejte něco bláznivě potrhlého

 

Kolik že vám je let? Tolik? No a co! Splňte si svůj sen, o kterém sníte od mládí, a nestihli jste si ho ještě splnit. Staří nejsme nikdy, a na nic není pozdě! Rozpohybujte své tělo na kolečkových bruslích, kole, nebo klidně i koloběžce. Že budete druhým pro smích? Ale, ale. To je přeci jejich problém, že vám závidí vaší vitalitu a energii. Možná jim naopak pomůžete, zamyslet se sami nad sebou. Vy si dokonale protáhnete tělo, a budete se cítit skvěle. A stejné je to třeba s dovolenou u moře nebo třeba hrou na kytaru či klavír. Dobře, přiznáváme, že vaše tělo možná nebude chtít spolupracovat, ale i malé krůčky vedou k úspěchu. A vaše sebevědomí? To bude přímo blažené.

 

3. Nechte se hýčkat

 

A to doslova. Milé dámy, proč byste se měly šidit a navštěvovat jenom pánské kadeřnictví. Dobrá, cena je rozhodující, ale alespoň občas si dopřejte tu pravou a slastnou kadeřnickou péči. Stejné je to s kosmetikou, a třeba i manikúrou. Pánové nemusí stát stranou – už jste někdy vyzkoušeli pedikúru? Slast je ta pravá odpověď. No a pro muže i ženy je pak báječnou změnou, a zpestřením, wellness pobyt nebo procedura. Může se stát krásným a milým dárkem, nebo si ji dopřejte místo dovolené. Malou variantou pak může být alespoň návštěva sauny, bazénu, vířivky či příjemná masáž. Vaše tělo načerpá novou energii a vaše mysl se skvěle odreaguje. Společně pak vykročíte do nového dne plni optimismu a životní síly.

 

Všimli jste si jedné podstatné věci v článcích? Nikde není ani slůvkem zmíněno, kterého věku se triky pro vnitřní mladý věk týkají. A víte proč? No přeci proto, že se tyto báječné změny dají praktikovat v kterémkoli věku. Záleží jen na tom, jak se chcete cítit a prožívat každičký den svého života.



Autorka: Pavlína Šmahlíková
ChytráŽena.cz
článek již vyšel také na webu autorky


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Souhlasím hlavně a bodem 2!
Obrázek uživatelky
profil
jen jsem si je měl přečíst aspoň o dvacet let dříve, v té naší/s bábinou/ dvaaosmdesátce už uplatníme jen některé, například to, že je dobré se vzájemně pochválit a je příjemné býti chválen - dnes třeba za bramborové placky.
Hezký den- Jarda
Obrázek uživatelky
profil
s manželem se chválíme navzájem,když já uklízím,manžel vaří atd..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles