MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní očista

8. 03. 2018 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Cítíte se unavení, máte špatnou náladu, bolí vás žaludek, večer špatně usínáte a ráno se nemůžete dostat včas z postele? Odpověděli jste alespoň dvakrát ,,Ano“? Blížící se jaro je ideální čas pro změnu a my pro vás máme pár osvědčených tipů, jak ulehčit nejen svému tělu, ale mysli.

Strava jako zdroj energie

Každý správný průvodce fitness světem vám naordinuje litry vody a jako nezbytnou složku pro dobré trávení spoustu, spoustu zeleniny a ovoce.

Teď můžete konečně vyzkoušet všechny ty mixéry a jiná udělátka a vyrobit si například domácí smoothie z ingrediencí, které máte rádi. Receptů a kombinací je na internetu nespočet, zapojte svou fantazii a chuťové buňky.

Masáž pro dvaPřirozený proces

Pocením je přirozený proces, který z těla vyplavujeme nebezpečné toxiny a jiné škodliviny. Aby bylo pocení zdravé a zároveň zábavné, je potřeba zvolit tu správnou variantu. Už jste vyzkoušeli saunu? Rozšiřuje cévy, čímž zlepšuje krevní oběh, nemluvě o tom, jak krásně se vám po saunování bude spát. Terapie jedna báseň.

Masáže

Další variantou, jak z těla vypudit všechny ty škodliviny jsou masáže. Vybrat si můžete ze široké nabídky od klasické, přes lymfodrenážní až po exotiku zvanou Ajurvédská masáž. A pokud se vám nechce na masáž samotným dopřejte si relaxaci ve dvou, vezměte kamarádku, maminku či partnera a objednejte se na masáž pro dva.

Pohyb zvesela

Do cvičení se nám nikomu moc nechce, obzvlášť, pokud jsme začátečníci. Pojďme si v rámci motivace říci, co z toho vlastně budeme mít. Cvičením se zbavíte toxinů, posílíte imunitní systém a na konci vás čeká vyčerpávající pocit štěstí, že jste pro sebe udělali zase něco dobrého. Pokud se necítíte hned na ranní kardio a zvedání činek, zkuste to zábavnou formou jako je tanec, jóga nebo bazén. 

Ať už zvolíte jakoukoli aktivitu pro očištění těla i ducha, nezapomeňte na to, že klíčem k úspěchu je motivace a stanovit si cíl.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Sedm Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
7x
18. 03. 2018 21:44 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
18. 03. 2018 21:40 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
18. 03. 2018 21:35 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
18. 03. 2018 21:31 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
18. 03. 2018 21:25 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
18. 03. 2018 21:18 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
18. 03. 2018 21:14 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík 3
Obrázek uživatelky
profil
mezi 1. a 2. rozdíl 6 minut
Obrázek uživatelky
profil
Třetí! Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles