8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jedinečné středověké kulisy na magickém hradě Kost

19. 07. 2012 | Kultura
Skvělou zábavu, vystoupení známých umělců, představení a tvořivé hry pro děti, ale i setkání se znalci magie a léčitelství – to vše vám o posledním červencovém víkendu nabídne Čarodějnický kongres na hradě Kost. Nejvyhledávanější akce tohoto druhu otevře návštěvníkům své brány již podeváté.

Jeden z našich nejkrásnějších hradů se 28. - 29. 7. návštěvníkům otevře již v 9.00 ráno. Až do sedmi večer (v neděli do pěti) pak na ně čeká nepřetržitý proud zábavy, zajímavých přednášek a také program pro děti. V programu se vystřídají například herci Václav Vydra a Jana Paulová, zazpívají tu Heidi Janků, Aneta Adamová, Láďa Kerndl či Richard Pachman a kouzelnickou show předvede finalista Talentmanie Magic Alex (Aleš Březina).

Heidi JankůNebude chybět ani pohádka Čert a Káča v podání Jana Přeučila a Evy Hruškové, soutěže a další zábava pro děti. Historky z natáčení bude vyprávět režisér pohádek Karel Weinlich.

Dospělí zase mohou soutěžit s Kolem štěstí nebo vyhrát zajímavé ceny v sobotní tombole. Příjemnou atmosféru navodí i vystoupení sokolníků, tanečnic a řinčení zbraní – skupina Ordo Kromen.

Zazpívat si ale můžete i vy, a nebude to zpěv ledajaký – spolu s ním se totiž můžete vydat na cestu ke svému skutečnému Já (provedou vás na ní Hanča a Jířa Rakušanovi z Růžodola). Ženy se dozvědí, jak pečovat o pleť, muži se potěší pohledem na orientální tanečnice, a všichni mohou zažít nečekané uzdravení a cestu do jiných světů na šamanské meditaci pod vedením skutečného peruánského šamana Juana Carlose Pacaya Gomeze.

Pro ty, kteří se chtějí dozvědět více sami o sobě a příčinách svých potíží, tu budou poradny léčitelů, astrologů, numerologů a dalších odborníků, vyzkoušet můžete masáže, léčivé kameny, výklad karet a další věštecké metody. Dostanete tu produkty zdravé výživy za akční ceny a chybět nebude ani čajovna a zdravé občerstvení.

Pokud tedy hledáte pro sebe či celou rodinu zajímavý program na prázdninový víkend, těžko budete hledat lepší volbu.

Devátý Čarodějnický kongres se koná ve dnech

28. - 29. 7. 20112 v sobotu od 9.00 do 19.00

 a v neděli od 9.00 do 17.00 hod.


Zdroj, foto: Minerva 

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jedinečné středověké kulisy na magickém hradě Kost:

Jedinečné středověké kulisy na magickém hradě Kost
Jedinečné středověké kulisy na magickém hradě Kost
Jedinečné středověké kulisy na magickém hradě Kost
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Musí to být zážitek
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles