Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jste to, co jíte - Hubnutí aktivní seniorky

12. 05. 2011 | Televizní tipy
Paní Dagmar Dudová se chce dostat do formy a zajezdit si na koni jako kdysi, když ještě neměla nadváhu. Vášnivě však miluje smažená a sladká jídla. Dokáže ji doktorka Kateřina Cajthamlová a inženýr Petr Havlíček úspěšně nasměrovat k cestě zdravé výživy?

Paní Dagmar neměla až do svých téměř padesáti let s nadváhou větší problém a hodně aktivně sportovala. Když se jí však narodil mentálně postižený syn, nezbylo na sport moc času, a tak Dagmar začala pomalu svou kondici ztrácet. Kvůli pozdější léčbě hormony pak dokonce přibrala během půl roku 15 kg. Proč jí nepomohlo následné držení drastických diet?

Paní Dagmar si nerada přiznává, že je její strava nezdravá a pohyb nedostatečný. Svůj problém je schopna si přiznat vždy jen na chvíli, ale když dojde na lámání chleba, přicházejí na řadu výmluvy a svádění nadváhy na hormonální léčbu a na svůj věk. Jak na takový postoj zareaguje psychoterapeutka, doktorka Kateřina?

Pokud bude chtít paní Dagmar zhubnout bez následného jojo efektu, bude potřebovat opravdu zásadní změnu životního stylu. Času na to má dostatek – během natáčení se totiž chystá do důchodu. Podaří se jí dlouhodobě změnit desítky let zaběhnutý styl?

Držet palce aktivní seniorce můžete již ve čtvrtek 12. května od 21.20 hod. na Primě!



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jste to, co jíte - Hubnutí aktivní seniorky:

Jste to, co jíte - Hubnutí aktivní seniorky
Jste to, co jíte - Hubnutí aktivní seniorky
Jste to, co jíte - Hubnutí aktivní seniorky
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Na tohle se koukám velice ráda a nevynechám ani jeden díl.Pořád je v jídelníčku co zdokonalovat.I ta dieta přestane jednou fungovat a musí najet na nějakou druhou.Tělo má fantastickou pamět na jídlo a jak zjistí, že se to zase opakuje tak najede na režim spořící tuky v těle.

Jsem zvědavá jak se s tím paní popere, ale jednoduché to mít nebude.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný pořad, ráda se podívám. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles