Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klíčem k úspěchu jsou ranní rituály…

31. 10. 2017 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Značka Braun se spojila s odborníkem na spánek doktorem Michaelem Breusem a v nové studii poodkrývá, co stojí za naším úspěchem v práci i osobním životě.

Braun Series 9







Klíčové jsou naše ranní rituály, správná organizace rána totiž udá tempo celému pracovnímu dni. Chytré změny v našich každodenních ranních rituálech mohou výrazně ovlivnit naše celkové denní nastavení, a zpříjemnit nám tak nejen ráno, ale i celý den. Správná organizace ranních návyků má pozitivní dopady na fyzické i psychické dispozice člověka, zvyšuje sebedůvěru, koncentraci a dodává nám energii. 

Tipy doktora Michaela Breuse pro úspěšné ráno:


  • Choďte spát vždy ve stejnou hodinu. Uvidíte, že po deseti dnech už nebude budík potřebovat. Pravidelnost je pro nastavení těla zásadní.
  • Neposouvejte ráno budík. Tělo se během této doby stejně nemá šanci dostat zpět do režimu hlubokého spánku. Nastavte si budík přesně na čas, kdy potřebujete vstávat.
  • Vypijte čtvrtlitrovou sklenici vody pokojové teploty, naše tělo se během spánku dehydratuje a dostatek vody je ideální způsob, jak organismus po ránu nakopnout.
  • Zapněte si ráno hudbu. Ta dokáže povzbudit myšlení a zároveň zlepšit náladu.
  • Dopřejte si slunce. Právě v okamžiku, kdy se vystavit slunečním paprskům, přestane náš organismus produkovat spánkový hormon melatonin. Slunce vás zkrátka probudí a dodá vám energii.
  • Nastartujte svůj den správnou snídaní. Studie ukazují, že snídaně bohatá na bílkoviny má pozitivní vliv na vaši paměť, soustředění i náladu. Mimo jiné potlačí i stres.
  • Vypadat dobře znamená cítit se dobře. Nepodceňujte péči o vzhled a správnou volbu outfitu. Klíčovou složkou je holení.

Důležitou roli v ranních rituálech mužů hraje péče o vousy. Značka Braun představuje unikátní holicí strojky Series 9 a Series 7, které zajistí bezchybný střih za minimum času a s perfektními výsledky.
Braun Series 9

Braun Series 9 je mimořádně šetrný a zároveň nejúčinnější holicí strojek na světě. Strojek disponuje patentovanou technologií SyncroSonic™, snímající hustotu vousů, a titanovým zastřihovačem HyperLift&Cut potaženým zlatem, který svou funkčností a špičkovým designem uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Díky technologii Wet&Dry je navíc schopen pracovat v jakémkoliv prostředí. Každý muž si díky němu může vybrat, zda se oholí namokro, nasucho, s vodou, pěnou, gelem, nebo ve sprše. Holicí strojek Braun Series 9 je k dostání na  www.alza.cz (DMOC 11 999 Kč)



Braun Series 7

Braun Series 7
s holicí hlavici MacroMotion s výkyvem až 40° lehce zvládne oholit i těžce dostupná místa a zajistí maximální kontakt s kůží. Inteligentní technologie Sonic se přizpůsobuje konturám tváře i vousům. Strojek navíc disponuje zastřihovačem ActiveLift, který dokáže zachytit vousy ležící v problémových partiích. Přístroj je tak ideální volbou pro muže, kteří požadují ty nejlepší výsledky a nechtějí dělat žádné kompromisy. Braun Series 7 je k dostání na www.alza.cz  (DMOC 9 699 Kč).






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Klíčem k úspěchu jsou ranní rituály…:

Klíčem k úspěchu jsou ranní rituály…
Klíčem k úspěchu jsou ranní rituály…
Klíčem k úspěchu jsou ranní rituály…
Klíčem k úspěchu jsou ranní rituály…
Klíčem k úspěchu jsou ranní rituály…
Klíčem k úspěchu jsou ranní rituály…
Klíčem k úspěchu jsou ranní rituály…
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jenom stříbrňáky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak jsem tu, zatím jen zlaťákySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
02. 11. 2017 21:50 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
02. 11. 2017 21:46 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
02. 11. 2017 21:Smajlík41 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles