Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klidný nový rok

28. 01. 2019 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Bere vaše odhodlání zvládat všechny povinnosti v klidu a s nadhledem za své stejně rychle jako se vám plní diář? Zkuste si osvojit drobné návyky, které mohou přispět k tomu, že váš nový rok bude o něco klidnější než ten předchozí.

Vychladit a naporcovat


Tenhle recept se vám může hodit nejen v kuchyni, ale i při řešení složitějších úkolů nebo problémů. Když tedy stojíte před důležitým rozhodnutím, dopřejte si alespoň chvilku na „vychladnutí“. I kdybyste se měli jen v klidu vydýchat, stojí to za to. Ještě lepší je, když se můžete s někým poradit nebo si s ním o celé věci jen popovídat. Sami si tak často uvědomíte, co pro vás při řešení bude důležité a co může pomoci. Užitečné je i rozdělení úkolu na menší části. Z nich lépe vyplynou dílčí úkoly, do jejichž plnění se můžete pustit. Pokud jsou nad vaše síly, nebojte se požádat o pomoc.

Salus Floradix MagnesiumMaličkosti, které potěší


Můžete-li trochu ovlivnit své pracovní prostředí (v zaměstnání nebo třeba doma v kuchyni), využijte toho a zútulněte ho. Někoho potěší živá květina či kalendář s fotkami nejbližších, jindy musí stačit pestrobarevné pracovní pomůcky. Pokud nad něčím usilovně přemýšlíte a nic vás nenapadá, zkuste se chvíli věnovat jiné činnosti. Právě úklid pracovního prostředí, například stolu, bývá ideální. Výsledek vás potěší a často si spolu se stolem pročistíte i hlavu. Nezapomeňte ani na odměny.  V kratších pauzách si třeba domluvte sraz s přáteli, na který se budete po zbytek dne těšit.

Hlavní hrdina


Když se na vás povinnosti valí, je těžké, ale zároveň nezbytné myslet sám na sebe. Všichni to známe – ve spěchu rychle spolykáme, co vidíme, a po přesčasu v práci a druhé směně v domácnosti jen odevzdaně skončíme u televize. Čím méně takových dnů bude, tím lépe – pro vás, vaše zdraví a konečně i pro fungování v doma a v práci. Dopřejte si čas na relax, kdy úplně vypnete a zaměstnáte hlavu a nejlépe i tělo něčím, co vás opravdu těší.

Doplňte hořčíkSalus Floradix Magnesium


Nepodceňujte ani tak základní věci, jako jsou spánek a odpočinek, ale i zdravá strava, díky níž vaše tělo získá potřebné živiny a látky, které potřebujete pro dobrou kondici fyzickou i psychickou. K normální činnosti psychiky i nervové soustavy přispívá hořčík, který někdy bývá označován jako antistresový minerál. Zároveň přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. K potravinám bohatým na hořčík patří například sója a jáhly, pšeničné klíčky nebo kakao. Nezapomínejme ani na ořechy, konkrétně třeba kešu a arašídy. Vyzkoušet můžete také doplněk stravy Salus Floradix Magnesium obsahující tekutou formu organického hořčíku, která je pro organismus dobře vstřebatelná. Ve složení tohoto přípravku nechybí ani směs ovocných koncentrátů a vodných rostlinných výtažků, třeba z heřmánkového květu, plodu fenyklu nebo listu špenátu.
Více informací najdete zde. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !