8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křižovatky života 15.8. 2013

15. 08. 2013 | Televizní tipy
4. díl pořadu Křižovatky života vypráví o tom, jak těžký je boj o dítě po smrti otce. Sledovat jej můžete ve čtvrtek 15.8. 2013. Milada Gálová (32) ve 4. dílu pořadu Křižovatky Života s datem 15.8. 2013 žije v Praze a pracuje jako sekretářka na půl úvazku v jednom elektropodniku.

Žije u ní Věrka, dcera jejího partnera Štěpána, který nedávno přišel o život při autonehodě. Milada jde vyzvednout Věrku ze školy, když jí zazvoní mobil. Je to Štěpánova matka, která jí sdělí, že se v budoucnu bude o svou vnučku starat sama. Milada je šokovaná. Jak to, že se prarodiče najednou chtějí starat o Věrku? Až dosud to ještě nikdy neudělali.

Křižovatky života 15.8. 2013Z čistě právního hlediska má Milada v ruce špatnou kartu, protože Štěpán měl výlučné právo na péči o ni. Po Štěpánově smrti nemá zatím právo na péči o ni nikdo, protože Ivana, její biologická matka, o ni nikdy nejevila zájem a péče o ní se zřekla. Když se Milada před sedmi lety seznámila se Štěpánem, byla to láska na první pohled. I když se nedávno před seznámením s Miladou dokonce i oženil a jeho žena přivedla na svět jejich společnou dceru Věrku, Štěpán Ivanu opustil a nechal se s ní rozvést.

Jeho teď už bývalá žena odjela do Itálie, převzala tam jeden z hotelů svých rodičů a Štěpánovi přenechala péči o sotva roční dceru Věrku. Soud tehdy rozhodl o tom, že Štěpán bude mít Věrku ve výlučné péči. Jelikož si Štěpán přál mít s Miladou dítě, přestěhovala se k němu a začala s ním a s Věrkou žít v bytě, který byl ve Štěpánově osobním vlastnictví. Velmi rychle se z nich stala šťastná malá rodina. Krátce před Štěpánovou smrtí se pár rozhodl, že se konečně vezme.

Sama svatba pro ně nebyla nikdy důležitá, ale chtěli zabezpečit sebe, a především Věrku pro případ úmrtí jednoho z nich. Ale už to nestihli. Štěpánovi rodiče nikdy synovi neodpustili, že kvůli Miladě opustil Ivanu. Ivana totiž byla na rozdíl od Milady, která nic neměla, díky hotelovému řetězci svých rodičů bohatá žena. A teď se zdá, že se za to chtějí Miladě pomstít… Vybojuje Milada svou nevlastní dceru do vlastní péče? To uvidíme ve 4. dílu pořadu Křižovatky Života s datem 15.8. 2013
ČR 2013. Režie: Bořivoj Hořínek.

O pořadu Křižovatky života:


Premiérový pořad Křižovatky života přináší na obrazovky Prima family reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál.

Křižovatky života budou sledovat celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy.

Ve čtyřiceti epizodách budete svědky například toho, jak mladá dívka hledá své biologické rodiče, exmanžel-kriminálník vyhrožuje své ženě a dítěti, čtrnáctiletá dívka zmizí z mládežnické ubytovny, rodiče jsou podezření z pronevěry a mnoho dalších, pohnutých osudů.

Sledujte 4. díl pořadu Křižovatky života ve čtvrtek 15.8. 2013 od 20:15
na Prima Family


Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Křižovatky života 15.8. 2013:

Křižovatky života 15.8. 2013
Křižovatky života 15.8. 2013
Křižovatky života 15.8. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !