Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Které potraviny vám dodají zdravou energii a zlepší náladu?

21. 02. 2017 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Zima má svoje velké kouzlo. Jenže je také obdobím, které dá tělu pořádně zabrat. Nízké teploty, málo sluníčka a nedostatek pohybu na čerstvém vzduchu – to vše může vést k oslabení organismu, který je pak náchylenější k onemocnění. I proto bychom teď měli dbát na kvalitní výživu a do svého jídelníčku zařazovat pokrmy, které obsahují vitamíny, minerály, přírozené cukry a další hodnotné živiny. Tipem na zdravou svačinku, která dobije baterky a zaručeně zlepší náladu, jsou prémiové RAW BIO tyčinky Lifebar od Lifefood.

LifebarMít chuť na sladké je normální a organismus cukry ke svému fungování potřebuje. Hodně to pociťujeme právě v chladnějších měsících, když naše tělo prahne po rychlém přísunu energie. Existují však různé druhy cukrů. Jednoznačně nejhodnotnějším zdrojem této živiny je ovoce. Jak ale čerpat „dobré“ cukry v období mimo sezónu, když v běžných obchodech nalezneme dovážené ovoce, které dozrává ve skladech a obsahuje už jen zlomek živin? Inspirací mohou být sladké RAW BIO tyčinky Lifebar od českého výrobce Lifefood.

Hravé a barevné tyčinky v sobě ukrývají tu nejčistší energii z přírody. Skvěle zasytí a přitom povzbudí k lepším výkonům během náročného pracovního dne, při tréninku v tělocvičně nebo třeba na výletě s rodinou. Maminky školáků určitě ocení, že tyčinky Lifebar nejenže báječně chutnají, ale také splňují ty nejpřísnější nároky na zdravou svačinku pro děti podle tzv. „pamlskové“ vyhlášky Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Lifebar si už stihly podmanit fanoušky z různých koutů světa. V čem se liší od dalších podobných snacků na trhu, je špičková kvalita surovin a šetrná ruční výroba. Každá tyčinka se zpracovává  z celistvých BIO surovin a za nízkých teplot do 42 °C. Jedině tak v sobě může uchovávat vysoký obsah výživných látek, vitamínů, minerálů a enzymů. Každá Lifebar vám odhalí pravé chutě a vůně ingrediencí, které byly použity k její výrobě v „lifefoodí továrně na radost“.

Český výrobce Lifefood si u všech svých pochoutek důsledně hlídá kvalitu během celého výrobního procesu: od výběru BIO surovin, přes jejich zpracování až po zabalení produktu. Lifebar jsou slazeny datlemi nebo jiným ovocem s přirozeně se vyskytujícími cukry. Neobsahují umělá sladidla, lepek, laktózu, nezdravé ztužené tuky, plnidla nebo jakákoliv jiná aditiva.
tyčinky Lifebar

Vybírat můžete z variant Lifebar a Lifebar Plus


Paleta Lifebar potěší milovníky těch nejrozmanitějších chutí. Na výběr máte ze dvou variant a celkem čtrnácti příchutí. Řada Lifebar přináší tyčinky vyrobené výhradně z ovoce, oříšků a semínek. Pro intenzivnější výkon tu je řada Lifebar Plus obohacená o přírodní superfoods.

Řada tyčinek Lifebar (47 g)

Nejmladšími přírůstky do rodiny Lifebar jsou příchutě karobová s lískovými oříšky a jablečná:

Lifebar karobová s lískovými oříšky
Nezaměnitelná a neodolatelná chuť karobu s čokoládovo-ovocným šmrncem a nádechem karamelu – to je tajemství RAW BIO Lifebar karobové. Karob vyniká coby hypoalergenní, bezkofeinová varianta čokolády. I proto osloví hlavně milovníky sladkých dobrot, kteří hledají alternativy kakaa a čokolády.
Cena v e-shopu Lifefood: 32 Kč

Lifebar jablečná
Šťavnatá, osvěžující a skvěle stravitelná. Jablečná příchuť RAW BIO tyčinky Lifebar je dokonalou souhrou panensky čistých ingrediencí: jablka, datlí a skořice. Bez oříšků! S naklíčeným slunečnicovým semínkem, které je významným zdrojem enzymů.
Cena v e-shopu Lifefood: 32 Kč

tyčinky LifefoodŘada Lifebar je dále k dostání v příchutích: třešňová, meruňková, kokosová, brazilská, fíková a čokoládová.
Cena v e-shopu Lifefood: 32 Kč


Řada Lifebar Plus (47 g)

Mocnou sílou superfoods oplývají tyčinky Lifebar Plus. O intenzivní chuťový prožitek se postarají příchutě açaí s banánem a borůvková s quinoou.

Lifebar Plus açaí s banánem
První RAW BIO tyčinka, která tepe energií v rytmu latinskoamerických tanců! Připravena z mixu zázračných plodů açaí z amazonské džungle, para ořechů, banánů a šťávy z červené řepy. Plná antioxidantů, minerálů a dalších zdraví prospěšných látek..
Cena v e-shopu Lifefood: 35 Kč

Lifebar Plus borůvková s quinoou
Fascinující orchestr chutí pod taktovkou borůvek, za doprovodu naklíčené quinoy, pohanky a slunečnicového semínka. Tyčinka neobsahuje ořechy a je bezlepková stejně jako všechny produkty od Lifefood. Lifebar Plus borůvková s quinoou – to je opravdová radost z jídla, která okoření každodenní cesty malých i velkých dobrodruhů.
Cena v e-shopu Lifefood: 35 Kč

V nabídce Lifefood ale také naleznete Lifebar Plus s chia semínky a mladým ječmenem, a další příchutě: brazilská s guaranou, třešňová s macou a baobabem, a také čokoládová s konopným proteinem.
Cena v e-shopu Lifefood: 35 Kč


Více o tyčinkách Lifebar a českém výrobci Lifefood naleznete na www.lifefood.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Které potraviny vám dodají zdravou energii a zlepší náladu?:

Které potraviny vám dodají zdravou energii a zlepší náladu?
Které potraviny vám dodají zdravou energii a zlepší náladu?
Které potraviny vám dodají zdravou energii a zlepší náladu?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
koukám, že každý má dost vajíček... dnes jsem si udělala na večeři, mňam.... taky potřebuji spíš pomlázku a koledySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
vyměním košíky a kraslice-mám jich hodně za pomlázkySmajlík a nebo darujiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
kraslic mám hodně, chybí mi mašle a pomlázkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
daruji klidně i 10Smajlík
první vejce
Obrázek uživatelky
profil
Koleda
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles