Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní vedra v suchém triku aneb Pot pod kontrolou ve dne v noci

19. 08. 2020 | Krása
-Komerční sdělení-

Nevzhledné stopy na oblíbených šatech i patřičný odstup v hromadné dopravě... Pot je v parnu a dusnu přirozenou a pro termoregulaci nezbytnou reakcí, kterou však chceme mírnit kvůli sobě i ostatním. Proto vám přinášíme tipy na užitečné návyky a praktické pomocníky, díky nimž se můžete i v horkých srpnových dnech cítit svěží.

Sázka na vodu


Voda k létu patří a kdybychom ho mohli strávit u bazénu, rybníka, řeky či moře, pocení bychom nemuseli tolik řešit. Obyčejná voda je však skvělým pomocníkem i při pochůzkách rozpáleným městem a při pobytu v budovách, v nichž teplota stoupá výše, než je nám milé. Máte-li možnost, namočte si předloktí proudem vlažné až chladné vody, dejte si za krk vlhký ručník nebo dopřejte nohám chladivou lázeň, třeba v lavoru pod pracovním stolem. Při ruce vždy mějte vodu ve flakonku s jemným rozprašovačem, a během dne tak osvěžujte obličej i dekolt. Hlavně ale nezapomínejte pít. Rozhodně totiž neplatí, že čím více pijete, tím více se potíte. Naopak, s potem naše tělo přichází nejen o tekutiny, ale také o důležité minerální látky, které je třeba doplnit.

Pocení pod kontrolou s MartidermSvěží svačinka


Ochladit tělo, a regulovat tak do jisté míry pot, vám pomůže i ovoce a zelenina s vysokým obsahem vody. Ideální součástí letní svačinky tak jsou například meloun, salátová okurka nebo rajčata. Nechcete-li po oběde měnit halenku či košili, raději si odpusťte pikantní pokrmy, u jejichž konzumace se pravděpodobně zapotíte. Omezte i konzumaci aromatických potravin, jakými jsou česnek a cibule, které sice nemívají vliv na intenzitu pocení, ale přispívají k jeho nepříjemnému odéru.

Letní šatník


Chcete-li mít jistotu, že na schůzku po práci půjdete jako ze škatulky, raději si s sebou vezměte náhradní oblečení, zvlášť pokud vás čeká náročný den a venkovní teploty lámou rekordy. Do horka jsou ideální svršky z přírodních materiálů, například bavlny, hedvábí, lnu nebo bambusu. Hodí se spíše vzdušné volnější oblečení. Přiléhavé kousky z umělých vláken si nechte až na chladnější večery. Pokrývka hlavy je skvělá nejen do kufru na dětský letní tábor. Zkuste ji i vy. Výborný je například lehký klobouk, který vám zastíní i krk.

Antiperspirant a deodorant 3 x jinakMartiDerm Driosec


Nezbytnou letní výbavou jsou antiperspiranty regulující pocení a deodoranty eliminující nepříjemný tělesný pach. Hned tři navzájem se doplňující přípravky kombinující oba tyto účinky vyvinula ve spolupráci s dermatology španělská kosmetická značka MartiDerm. Základem pravidelné péče o vaši svěžest je MartiDerm Driosec Dermoprotect roll-on pro denní použití. V jeho složení najdete kamenec, který mnozí pánové používají pro zastavení krvácení z drobných zranění při holení. Tato přírodní látka však pomáhá stáhnout nejen menší ranky, ale také potní žlázy, a tak přispívá k omezení pocení. O pokožku v podpaží pak pečuje kaolín, jemuž jsou připisovány absorpční schopnosti, nebo koloidní stříbro. Přípravek, který po rychlém zaschnutí nenechává bílé stopy na kůži ani oblečení, má příjemnou květinovou vůni, a hodí se tedy především pro dámy.

S nocí v případě kosmetiky MartiDerm boj s potem nekončí. Driosec Intensive roll -on a jeho účinné látky v čele s aktivním hliníkem totiž působí právě v době, kdy odpočíváte. Jeho úkolem je podpořit denní péči a přispívat k regulaci pocení. Během prvních deseti dní se doporučuje jej používat každou noc, poté se četnost aplikace snižuje a po čase postačí 1 x týdně.

Řadu doplňuje MartiDerm Driosec Antiperspirační pudr, který se hodí k ošetření dlaní, chodidel či vnitřní strany stehen, pokud se o sebe během pohybu třou. Chvilku po aplikaci je přípravek takřka neviditelný a působí až do doby, než si ošetřené místo umyjete.  Podrobnější informace o přípravcích najdete na www.liftea.cz, kde je můžete zároveň i pořídit.   
Liftea MartiDerm Driosec










Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles