8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léto u moře

15. 09. 2011 | Vaše příběhy
Těšila jsem se na dovolenou u moře, představa průzračné vody a jemného písku mi  dělala radost dlouho dopředu a vytoužený čas odjezdu se blížil. Měli jsme už  všechno nachystané, u nás říct tuhle větu je odvážné, protože jsme velká rodina  a když jedeme někam společně, jsou to nervy.

Na letiště jsme vyjížděli v hluboké  deštivé noci a v roztržitosti zapomněli věci do příručního zavazadla. Po  příjezdu na letiště zmrzlí a zmoklí jsme se dozvěděli, že naše letadlo bude mít  zpoždění. Tak mě napadá, už někdo z Vás odletěl letadlem načas?

Po nudném čekání  jsme už konečně seděli v letadle a těšili se k moři. Let proběhl dobře a všechno vypadalo ideálně. Kufry se nám neztratily, jenom jsme měli utržená kolečka a zlomené držadlo. Po tom, co na letišti dělají s kuframa, ani není divu.

Po dlouhé jízdě autobusem do našeho letoviska už jsme se nemohli dočkat, až za sebou  zavřeme dveře na pokoji a po náročné cestě si odpočineme. Ale nedočkali jsme se,  v recepci hotelu nám řekli, že pro nás mají jen jeden pokoj, přestože jsme měli  objednané a zaplacené dva pokoje.

Ani delegátka situaci nezvládla a doslova  utekla z hotelu. Vzpomněla jsem si na film Homolka a tobolka, kde na horách měli podobnou situaci a Heduš řekla: "Když jednou můžeme bydlet extra, tak chceme  bydlet extra". Homolkovým se to splnilo, ale nám ne. My jsme stejně jako doma
byli dohromady a nebylo pomoci.

Nastěhovali jsme se do malého pokoje,  překračovali kufry a postupně zjišťovali, jak jsme dopadli. Zarazilo nás chování  delegátky, která situaci nevyřešila a pomalu jsme si uvědomovali, že všechno si  budeme muset umět zařídit sami. S pomocí jazykové mapy jsme dali dohromady slovíčka a vyrazili večer na recepci, abychom se nějak domluvili.

Mezitím se  recepční vyměnili a místo neochotné recepční nás uvítal velice milý recepční a k  našemu překvapení byl z Ruska. Bez problémů jsme se domluvili a zajistil nám dva  pokoje, které jsme měli od začátku pobytu mít.

Od této chvíle se naše dovolená  úplně změnila, k lepšímu samozřejmě. Konečně jsme si mohli užít klid, pohodu a  všechno, co k ideální dovolené patří. A co říct závěrem? Změnila jsem názor na  lidi, leckdy nás může mile překvapit někdo, od koho to vůbec nečekáme a najdeme v  něm spřízněnou duši.

setury - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dobře to dopadlo....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles